FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Șoc la Craiova! Devis Mangia i-a exclus din lot pe Matteo Fedele și Cesar Meza Colli din cauza problemelor disciplinare

Matteo Fedele a înscris două goluri pentru CS U Craiova în acest sezon // FOTO: GSP
Matteo Fedele a înscris două goluri pentru CS U Craiova în acest sezon // FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2019 11:42

Nu e liniște la CS U Craiova, deși echipa a debutat cu dreptul în play-off, 1-0 cu Astra Giurgiu, succes în urma căruia a devansat-o în clasament pe FCSB. Mijlocașii Matteo Fedele și Cesar Meza Colli au fost trimiși la echipa secundă, decizia fiind confirmată astăzi, în cadrul conferinței unde Sorin Cârțu a fost instalat în funcția de președinte. 

Decizia îi aparține în totalitate lui Devis Mangia, iar retrogradarea celor doi la echipa secundă e pe termen nelimitat. 

Conform unor surse apropiate de gruparea olteană, raționamentul din spatele excluderii celor doi e legată de problemele discplinare ale jucătorilor, care ar fi cauzat unele probleme în ultimele săptămâni. 

Fedele a confirmat, Meza Colli a dezamăgit

Ambii fotbaliști au venit la Craiova în vara lui 2018. Elvețianul Matteo Fedele, 26 de ani, mijlocaș central, e împrumutat de la Foggia și a înscris de două ori în 17 meciuri în acest sezon.

Cesar Meza Colli, 27 de ani, mijlocaș ofensiv paraguayan născut la Asuncion, a fost adus ca o mare promisiune în Oltenia, dar a dezamăgit până acum la Craiova: nu a înscris niciun gol în 10 meciuri.

Fedele nu a fost în lot la ultimele 3 meciuri ale echipei lui Mangia: 3-0 cu Csikzereda în Cupă, 1-2 cu Astra în finalul sezonului regulat și 1-0 cu Astra în play-off.

În ceea ce-l privește pe Meza Colli, el nu s-a mai aflat în echipă din 16 februarie, când CS U Craiova se impunea în deplasare cu Hermannstadt, 1-0.


Meza Colli a jucat puțin și nu a impresionat în acest sezon // FOTO: GSP

Vezi și: Sorin Cârțu, noul președinte al Craiovei! Ce a spus la conferința de instalare: „Vreau să clarific un lucru despre Mangia”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  12 Martie 2019, 15:39

Fedele ala parea bun!Iar joaca Mangia cu tot felul de bricege si de barbute?

dora
dora  •  12 Martie 2019, 13:49

2 petarde.

lionforever
lionforever  •  12 Martie 2019, 13:10

Eu ca suporter stiu ce probleme disciplinare a făcut meza coli dar voi ca ziariști știți?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează