FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ȘOC la Dinamo! Omul abia adus de Rednic nu va mai juca deloc în 2018

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 09:50

Dinamo nu se va putea baza deloc în 2018 pe fundașul stânga Naser Aliji, 24 de ani, adus de Rednic la echipă în urmă cu două săptămâni.

Albanezului i-a recidivat o accidentare mai veche și a plecat în Elveția pentru tratament, anunță TV Telekom Sport. Astfel, el nu va mai juca deloc în meciurile rămase din 2018. Fundașul a tras tare la antrenamentele de până acum, dar problemele mai vechi de la genunchi au revenit în actualitate. 

De altfel, fundașul stânga nu a putut fi utilizat nici în testul de verificare de săptămâna trecută cu Concordia Chiajna, 0-1. 

Aliji, care are și cetățenie elvețiană, a venit la Dinamo liber de contract după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.

Problemele lui Aliji îl determină pe Rednic să se bazeze în continuare pe Sergiu Popovici și Vlad Olteanu, cei doi fundași stânga din lot care au dezamăgit în acest sezon.

Vezi și: Adio, New Dinamo! Din nou! Ce decizie a luat Rednic de la revenirea în Ștefan cel Mare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Noiembrie 2018, 14:55
Postat de unn_dinamovist pe 20 Noiembrie 2018, 14:32

In meciul tur de la cluj, imi amintesc ca ricardo grigore a facut o prima repriza foarte buna ca fundas stanga, a urcat, a centrat, ba chiar a ajuns si la finalizare cand a ratat o ocazie uriasa. Cred ca este o solutie buna.

Iar cu Iașiul a trecut de el Flores ca de un jalon !

unn_dinamovist
unn_dinamovist  •  20 Noiembrie 2018, 14:32

In meciul tur de la cluj, imi amintesc ca ricardo grigore a facut o prima repriza foarte buna ca fundas stanga, a urcat, a centrat, ba chiar a ajuns si la finalizare cand a ratat o ocazie uriasa. Cred ca este o solutie buna.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Noiembrie 2018, 13:43

rau..la cate solutii avem pe postul ala nici una nu e buna. numai cascadori ai rasului: Olteanu si Popovici. Poate ar mai trebui incercat Grigore desi se cam vede ca nu e postul lui. la un moment dat nu poti fi mai slab ca Popovici care inca nu a dat prima centrare buna desi suntem in etapa 15.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează