FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - DINAMO 0-2

ȘOCANT! Comportament violent al fanilor lui Dinamo » Au agresat un cameraman în timpul meciului cu Juventus: "Acești golani arată mizeria de care sunt în stare" » Reacția clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 22:18

Suporterii dinamoviști au creat mari probleme la meciul din această seară cu Juventus București, 0-2 (Detalii AICI). După ce și-au bătut joc de momentul de reculegere pentru Cristian Țopescu, ultrașii "câinilor" l-ar fi agresat pe Florin Dulică, operatorul TV Digi Sport care filma în spatele porții dinspre peluza ocupată de fani.

Informația a fost dezvăluită de comentatorul Ionuț Angheluță, care i-a criticat în termeni duri pe suporterii dinamoviști:

"Operatorul nostru a fost bătut de suporterii lui Dinamo, niște golani. Dinamoviștii arată mizeria de care sunt în stare. Ar trebui ca meciurile din Liga 1 să beneficieze de măsuri de securitate mai mari. O galerie absolut de toată jena a avut Dinamo în această seară".

Conform TV Digi Sport, cameramanul ar fi fost lovit de Elias Bucurică, liderul galeriei dinamoviste care tocmai a terminat de ispășit un an de interdicție după ce intrase pe teren la un derby cu FCSB din aprilie 2017. 


Suporterii dinamoviști i-ar fi aplicat o corecție fizică celui care administra camera TV de lângă fanii dinamoviști. FOTO: Captură TV Digi Sport


Florin Dulică, cameramanul lovit de suporteri. Foto: ziaruldinmuscel.ro

"Am fost lovit, am primit o palmă, m-au împins, dar nu sunt în spital"
Florin Dulică, cameraman TV Digi Sport

"Am făcut verificări, împreună cu Jandarmeria și cu observatorul, și nici pe departe nu s-a întâmplat ceea ce s-a scris, și anume că ar fi fost lovit operatorul. A fost o glumă, la un moment dat l-a bătut cineva pe umăr și i-a transmis: «Uite, noi cântăm, filmează-ne și pe noi!». Asta a fost tot, putem dovedi și cu imagini. Chiar nu știu de ce a plecat de acolo cameramanul"
Bogdan Bălănescu, secretar general Dinamo, la TV Digi Sport

 

Vezi și: VIDEO Reacție SCANDALOASĂ a dinamoviștilor la momentul de reculegere pentru Cristian Țopescu: "Societatea mai produce și rebuturi"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (156)
vicol_vali
vicol_vali  •  17 Mai 2018, 05:55

Angheluță se descurcă mai bine le tenis, sau pe site-uri de pariuri. +

risc_mix
risc_mix  •  16 Mai 2018, 15:45
Postat de chiorul pe 16 Mai 2018, 12:33

"...La un moment dat, au început să devină agresivi. Asta la cinci – zece minute după ce s-a reluat jocul. Am primit o palmă după ceafă, mi-am dat seama că sunt expus. Nu a fost o agresiune majoră, doar o palmă după ceafă. N-am avut nicio problemă cu ei în prima repriză... " - fragment din declarația cameramanului de la Digi. "Operatorul nostru a fost bătut de suporterii lui Dinamo, niște golani. Dinamoviștii arată mizeria de care sunt în stare." - din comentariul tovar'șului Angheluță, care înfierează cu mânie proletară (fcsb-ista) incidentul. "ȘOCANT! Comportament violent al fanilor lui Dinamo » Au agresat un cameraman în timpul meciului cu Juventus: "Acești golani arată mizeria de care sunt în stare" - titlu articol GSP. Acum trageți voi concluzia. CUM și CINE SUNT MIZERIILE?

Chiar nu ți-e clar? Mizeriile sunt cei care dau palme. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  16 Mai 2018, 14:39

Ca Angheluta ala e fcsb-ist o vede toata lumea!El totdeauna comenteaza ostil meciurile lui Dinamo!Cum isi permite el sa foloseasca cuvinte asa de urate fata de galeria lui Dinamo care a cantat tot timpul?***, ca si Craitoiu de la GSP!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (156)
Comentează