FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Sorin Cârțu a criticat decizia fostului antrenor al Universității Craiova: „Bă, eşti copil? Nu există!”

Sorin Cârțu (67 de ani), fostul președinte al Universității Craiova, a criticat decizia lui Mirel Rădoi (42 de ani) de a nu primi la antrenamente 4 fotbaliști.
Sorin Cârțu (67 de ani), fostul președinte al Universității Craiova, a criticat decizia lui Mirel Rădoi (42 de ani) de a nu primi la antrenamente 4 fotbaliști.

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 18:40 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 21:05

Sorin Cârțu (67 de ani), fostul președinte de la Universitatea Craiova, și-a amintit de decizia lui Mirel Rădoi (42 de ani) de a nu primi 4 fotbaliști la antrenamente, în 2022.

Mirel Rădoi a fost antrenorul Universității Craiova timp de aproape 5 luni, în perioada august - decembrie 2022. La acel moment, Sorin Cârțu era președintele clubului din Bănie.

Poli Iași, prima reacție în cazul fotbalistului dorit de FCSB: „Înseamnă că am avut un ochi bun în vară, când l-am adus”
POLI IAȘI
Poli Iași, prima reacție în cazul fotbalistului dorit de FCSB: „Înseamnă că am avut un ochi bun în vară, când l-am adus”

Înaintea meciului cu Rapid, când oltenii remizau în Giulești, scor 2-2, pe 12 noiembrie 2022, Mirel Rădoi a decis să-i lase acasă pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, pe motivul unor abateri disciplinare. Severitatea antrenorului nu s-a oprit aici. Acesta nu i-a mai primit pe fotbaliști nici la antrenamente. 

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova de la acel moment, nu a fost de acord cu decizia lui Mirel Rădoi de a nu primii jucătorii la antrenamente. 

Sorin Cârțu: „Rădoi a făcut prosteala aia”

„Rădoi a făcut prosteala aia. Ce a făcut Rădoi... Treaba că nu te bag să joci e una, iar treaba că nu mai vii la antrenament e alta. Am stat cu teamă, eram în fibrilaţii. Nu ai voie să le interzici antrenamentul. Tu răspunzi de echipă şi îi pregăteşti, dar fotbalistul e al meu. Rădoi a zis «Nu mai vii, mă, la antrenament!». 

Mă sunau jucătorii «Ştiţi că ne-a dat Rădoi afară de la antrenament?». «Nu ştiu, mă». Lui Ivan i se făcuse prelungire de contract până în 2027 şi tu îl dai afară. Bă, eşti copil? Nu există!

Nu am avut nicio treabă că nu mai voia să-i bage în echipă, dar nu poţi să le interzici să vină la muncă, la antrenament, că scrie în contract. Hanca şi Vînă cereau milioane pe reziliere. 

Ne-a costat Cupa României, după care nu ai jucat în cupele europene, că puteai avea şansa prin Cupa României. Nu, că tu faci... Tu ieşi pe 3 în Cupa României şi se califică Hermannstadt şi FC Argeş - retrogradată. Iei măsuri, dar nu te-a obligat nimeni. 

Ăia se rugau de el să joace la Slatina, unde avea o echipă întreagă pe bancă. El a avut dreptate într-un fel cu ăia, cu Rapid, dar nu înseamnă că trebuie să-i dai afară de la antrenamente”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Orange Sport

VIDEO Sorin Cîrțu, poveste despre momentul în care Mirel Rădoi a semnat cu Extensiv: „La începutul sezonului bifase deja totul, ce presiune?”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Vrea să mute echipa de Superligă din oraș: „Nu pot mâine, dar la vară, da! Se va numi cum vrem noi, FC...”
IDEE
Vrea să mute echipa de Superligă din oraș: „Nu pot mâine, dar la vară, da! Se va numi cum vrem noi, FC...”
Fostul atacant al lui Dinamo consideră că jucătorii și Ovidiu Burcă n-au de ce să se plângă: „Suporterii sunt încă răbdători!”
DINAMO
Fostul atacant al lui Dinamo consideră că jucătorii și Ovidiu Burcă n-au de ce să se plângă: „Suporterii sunt încă răbdători!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  01 Noiembrie 2023, 08:29

Cred ca ar trebui sa nu ne mai amintiți acel subiect. Acel băiat a vrut sa facă curățenie la Craiova, dar nu l-ați lăsat. Acei 4 jucători sunt jucători de nivel înalt, dar nu vor sa dea tot ce pot, de aceea trebuiau pedepsiți. Și uite azi după un an că 2 plecară și 2 rămaseră la fel. Adică nu joacă nimic. Vână pleca și da goluri pe la Farul, Hanca la petrolul om de bază. Te întreb dacă el a greșit sau voi. Probabil voia să-i motiveze știind ca sunt jucători talentați. Voi le-ați dat drumul sa plece și ați adus pitici și înceți. A-ți făcut-o praf anul ăsta. Din păcate singuri jucători de la Craiova este Bancu și Mateiu, dar și ei au o vârstă, mai mișcă Crețu, Screciu și cam atâta. Nu mă iau de apărare, ca aici este logic ca apărarea sa ia goluri fiind lăsată singură de multe ori. Cu un Ivan impasibil, cu un Markovici care merge pe teren, și Mitriță este vedetă, nu-l deranjezi pe el cu apărarea și sa alerge mult. Deci eu nu înțeleg de unde atâta prostie sa joci meci de meci cu 3 atacanți. Fiecare meci are strategia lui, dar la Craiova nu văd decât 3 atacanți dacă nu 5 de multe ori. Ne miram ca luam bătaie? Pai da! Mijlocași creativi nu avem câte sa ajute atacanți, dar avem atacanți. Și îl mai punem și pe Papură antrenor, marele antrenor din liga a 3-a, și nici acolo nu cred ca a câștigat campionatul în liga a 3-a. Dar totuși rotaru are încredere în el, ca o poate distruge. Acești antrenori sunt de ani, este timpul de schimbare în conducere, jucători și antrenori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează