FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-2

Replica din partea Craiovei după „reportajul” lui Marius Bilașco: „Ca fost fotbalist, mi-ar fi fost rușine să cer penalty”

CFR Cluj - CSU Craiova 1-2 +13   FOTO
CFR Cluj - CSU Craiova 1-2

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 23:07 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 00:08

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, 2-1, în primul meci tare al play-off-ului din Liga 1, iar Sorin Cârțu (65 de ani), președintele oltenilor, a intervenit după imaginile prezentate de directorul departamentului de scouting al lui CFR, Marius Bilașco (39 de ani). 

La finalul partidei de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Marius Bilașco a intervenit la emisiunea Fotbal Club și l-a criticat dur pe Ovidiu Hațegan, iar oficialul lui CFR a prezentat și un videoclip cu fazele în care „centralul” i-a dezavantajat pe clujeni.

Sorin Cârțu: „Ca fost fotbalist, mi-ar fi fost rușine să cer penalty”

„Nu comentăm probleme de arbitraj. Nu le-am comentat nici în alte situații. Eu nu știu ce a vrut să facă cu reportajul ăla. Eu zic că au uitat să dea golul 3 de la finala campionatului, când au marcat Au prezentat numai imagini care îi avantajează, să îi încrimineze pe Hațegan. A fost o partidă în care nu au arătat că puteau să câștige. A fost un meci în care puteam să câștigăm și noi, puteau și ei. La 1-0 am avut două situații singur cu portarul, se făcea 2-0 și desfășurarea jocului era alta.

Într-o partidă ca aceasta, păcat că se aduce asta în discuții, sunt mirat și de situația asta. Chiar dacă susține că ar fi fost penalty la faza asta, nu poți să ceri sau să dai penalty într-un astfel de meci. Nu poți să dai un gol dintr-o asemenea manieră. Putem și noi să spunem că el l-a împins pe Bancu în primă fază. Dacă e să contestăm un arbitrul de nivelul lui Hațegan... La faza de la Botoșani, când a jucat Câmpanu mingea cu capul și la faza cu Vlădoiu, nici nu aveam nevoie de părerea unui specialist ca să zic că am avut penalty.

Ca fost fotbalist, mi-ar fi fost rușine să cer un penalty la o fază de genul. Ca jucători, i-aș fi condamnat și pe conducătorii mei dacă cereau penalty. Vreau să spun că noi am făcut în această seară ceea ce era important. Și dacă se termina egal, eu credeam în continuare în echipă. Dacă media va fi de 2 puncte/meci în acest play-off, putem să câștigăm campionatul. Dacă batem și FCSB-ul și vom continua în acest ritm, putem să ieșim campioni.”, a declarat Sorin Cârțu pentru sursa citată.

VIDEO. Sorin Cârțu după Adunarea Generală a LPF: „Nu trebuie să fi jucat fotbal ca să înțelegi greșelile de arbitraj”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

DDB îl vrea pe Prunea înapoi la Dinamo » Reacția fostului portar: „Să-mi facă ofertă!”

Toni Petrea, afectat de programul încărcat din play-off: „Abia am putut să facem un antrenament” + Ce a spus despre starea lui Andrei Miron

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
dansy
dansy  •  25 Aprilie 2021, 14:44
Postat de cirus11 pe 25 Aprilie 2021, 10:09

Cum ar putea fi campioana o echipa formata de atat de putini ani si fara vreun trofeu? Dar na, ok, pacaliti-va singuri.

Mai bine mai putine trofee castigate corect decat zeci de trofee furate ca voi!

dansy
dansy  •  25 Aprilie 2021, 14:43
Postat de fcu1948 pe 25 Aprilie 2021, 09:07

Clona este campioana unei mari iubiri? Cine o iubește, Mircea Sandu care a organizat planul de înființare a echipei sau partidul politic care s-a implicat in găsirea unui patron corupt, după chipul si asemănarea lor?

Dute bai la gratar de mititei ca esti prost.! Sa vezi cum va da Univ ersitatea cu terenul in cap cand o sa jucati cu ei!

1292400187474490
Gabriel Vaduva  •  25 Aprilie 2021, 14:29

Păi lui Bilasco la Pitești îi se spunea "Domnisoara"cum îl atingeai la vopsea se tavalea de făcea groapa în gazon.Normal ca pentru el orice atingere la ceas e fault!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează