FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sorin Cârțu o desființează pe Dinamo și o trimite în play-out: "Asta merită!"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 19:40

Sorin Cârțu, fost antrenor al Craiovei și FCSB-ului, a vorbit despre parcursul lui Dinamo din acest sezon. Acesta e de părere că formația din "Ștefan cel Mare" nu are ce căuta în play-off. 

"Mai bine pentru Craiova (n.r. dacă Dinamo nu ajunge în play-off), măcar în obiectivul minim, acela de a prinde cupele europene. Celelate echipe nu prezintă o constanţă în evoluţia lor.

Nu poate fi în play-off doar pentru că o cheamă Dinamo. La cum s-au comportat şi ce au făcut în anul ăsta, strategia, vânzare de jucători nu merită să aibă decât jocuri pentru play-out.

Craiova este într-un grafic pe care nu ştiu cât de mult l-au sperat la începutul campionatului. E bine, e super bine. Sunt cu şanse reale ca să se bată pentru titlu”, a declarat Cârţu la Telekom Sport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Februarie 2018, 14:22

Alt zero barat din fotbal !!!

bogat
bogat  •  20 Februarie 2018, 13:39

Deci Cartu comenteaza in calitate de suporter al Craiovei si spune ca ar fi mai bine pentru CSU fara Dinamo in play-off pentru ca ar avea sanse mai mari la a prinde un loc de cupa europeana. Si asta pentru ca, spune Cartu, celelalte echipe ce pot prinde potential play-offul sunt inconstante si deci o prada mai usoara pentru CSU. Un comentariu corect pana in acest punct, la fel spun si cei de la FCSB, le-ar fi viata mult mai usoara fara Dinamo. Insa Cartu da cu oistea-n gard incercand sa argumenteze precum ca Dinamo nu perita sa fie in play-off din motive de management discutabil. In Romania de azi sa critici pe cineva de lipsa de strategie si management prost e precum ai vorbi despre funie in casa spanzuratului. In special in fotbal nu exista niciun club cu management profesionist, totul se limiteaza la a baga bani sau nu, bani care de obicei implica si interferenta finantatorului in treburile antrenorului, presedintelui etc. Iar perioadele cu bani sunt de obicei scurte si urmate de caderi bruste,seceta indelunga, faliment etc. Or in contextul asta Dinamo nu are nu management mai rau decat altii.

risc_mix
risc_mix  •  20 Februarie 2018, 13:09

Un frustrat plin de ură și de venin. Din cauza lui și a lui cămătaru(alt frustrat) clona psd-istă i-a luat locul adevăratei UNIVERSITATEA. Păi bă cârțule, fotbalul nu e matematică. Îți trebuie și puțină șansă nu numai valoare. Pe Dinamo au despărțit-o câteva secunde de playoff. Cu același management. Iar acel manajament pe care tu îl vezi defectuos a clădit o echipă mult mai bună decât a voastră. Problema lor e la antrenor

Vezi toate comentariile (30)
Comentează