FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTING - FCSB 0-0

Sporting - FCSB 0-0 // Becali a dat ordinul! Sacrifică totul pentru cele 40 de milioane din Champions League

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 09:54

După 0-0 cu Sporting, în turul play-off-ului UEFA Champions League, Gigi Becali e convins că FCSB are șanse de calificare în grupele UCL.

Patronul stelist spune că nu-l interesează meciul din Liga 1, cu Juventus București. Acesta a cerut ca jucătorii care au jucat la Lisabona și care vor evolua la returul de pe Arena Națională să fie odihniți în acest weekend de către antrenorul Nicolae Dică.

"Mi-a plăcut de Golofca cum a jucat. Problema e ca nu prea a făcut faza defensivă și era obosit. A jucat tot meciul. Va fi odihnit o săptămână Golofca. De ce să joace el sau titularii? O să jucăm cu Colentina noi (n. r. Juventus București). Pot să ne și bată. Pe mine mă interesează calificarea în grupele Champions League", a spus Becali la TV Digi Sport.

Cum ar putea arăta FCSB: Stăncioiu - Benzar, Nedelcu, Artur Jorge, Pleașcă - Pintilii, Achim - Man, D. Benzar, De Amorim - Gnohere

"Voi încasa 40 de milioane de euro din calificarea în grupele Champions League" Becali, pe 4 august

  • Juventus București - FCSB se joacă sâmbătă, 19 august, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
465037723673380
Vasile Malaescu  •  16 August 2017, 22:13

bravo Gigi Becali; ai facut bine ca l-ai adus pe Dica antrenor,un om muncitor si cu bun simt;;dar sa-i tai macaroana lui M.M,acesta este codos,si nu merita banii matale;;

sooos1ck
sooos1ck  •  16 August 2017, 15:22

Nu va mai luati dupa toti dinamovistii care scriu pe articolele cu Steaua, ei sunt suparati ca ne merge bine, ei vor ramane doar cu echipa lor de 2 lei!

sooos1ck
sooos1ck  •  16 August 2017, 15:21
Postat de eugen555 pe 16 August 2017, 15:12

Fotbal Club Sporting Becali NU e Steaua !!!!!

Nici CSA Steaua nu e Steaua, macar FCSB a avut continuitate!!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează