FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

STADION DINAMO // Alexandru David face un anunț sumbru după blocarea construcției noului stadion: „Viitorul lui Dinamo e inexistent!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 17:53

Alexandru David, președintele lui Dinamo, crede că viitorul clubului este unul sumbru fără construcția noului stadion.

  • George Cosac, președintele CS Dinamo, a oprit pentru moment proiectul noii arene a „câinilor”, considerând că trebuie rezolvat litigiul cu stadionul vechi. Detalii AICI.

„Parcă toate forțele universului s-au aliat ca să nu se facă stadionul la Dinamo. Astăzi intervine Asociația Cicliștilor, mâine a biciclișticilor, poimâine cine știe ce asociație mai apare. Se ratează și investiția de la compania națională. Să văd eu când se mai întâlește Clubul Dinamo cu o asemenea oportunitate.

Marea lor problemă e numărul locurilor acum, că vor cu 20.000, nu cu 18.000. Dacă nu se face stadionul, viitorul e aproape inexistent pentru Dinamo. Priviți la Craiova, cum a crescut nivelul odată cu noul stadion”, a declarat Alexandru David la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

STADION DINAMO // UPDATE Dinamo, blocată din interior! Președintele clubului nu vrea stadionul pe velodrom + drept la replică George Cosac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
zecs93
zecs93  •  07 Martie 2019, 00:08
Postat de Grozavu Adrian pe 06 Martie 2019, 19:58

In prostia voastra, continuati cu valul asta de dezinformare !!!! V-a trimis si Cosac si ANGAJATORUL lui, implicit PROPRIETARUL Complexului Sportiv Dinamo, Ministerul de Interne, un comunicat in care este DEZMINTITA total gogoasa voastra !!!! Voi, o tineti pe a voastra !!! S-a ales praful de fituica voastra !!! Basca acum scoateti si din context ce a spus David !!!! Gunoaie !!!!

cert e ca nu se face niciun stadion, altfel am fi vazut buldozerele si macaralele pe velodrom !!!

zecs93
zecs93  •  06 Martie 2019, 23:46

Din pacate ratam o oportunitate imensa, *** *** de ciclisti,biciclisti si tiristi, mergeti fratilor in munti si pedalati pe biciclete daca tot vreti sa faceti miscare, lasa ti velodromu in pace, era fix locu ideal daca actualu nu se face, e trist si pacat, suntem singurii prosti care nu vom avea un stadion la standardele europei, bine ca se face la Rapid,Steaua,Arcu de triumf, suntem cei mai furati de statu roman !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  06 Martie 2019, 21:52

la play out, cati spectatori vin? dar la amatori? întreb pentru un prieten :)

Vezi toate comentariile (47)
Comentează