FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

STADION DINAMO // EXCLUSIV S-a aprobat PUZ-ul, dar dezbaterea continuă » Dan-Cristian Popescu: „Vom avea stadion făra pistă, dar nu pe velodrom”

Dan Cristian Popesc, viceprimarul Sectorului 2 // FOTO: Facebook
Dan Cristian Popesc, viceprimarul Sectorului 2 // FOTO: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 13:50

Dan-Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a vorbit la 24 de ore după ce  PUZ-ul pentru construirea noului stadion al lui Dinamo a fost aprobat în Consiliul General al Capitalei. 

  • Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo. (Detalii AICI)
  • Rămâne  încă neclar unde ar urma să fie ridicată arena, pe actualul amplasament al vechiului stadion, dacă se va ajunge la o înțelegere cu Nicolae Badea, sau pe velodrom, dacă secția de ciclism a clubului Dinamo va bate pasul în retragere. 

„Mă bucur ca a fost aprobat PUZ-ul. E o zi mare pentru toți dinamoviștii! Toate presiunile făcute de suflarea dinamovistă au dat roade. Aștept să fie cerută autorizația de construcție și voi face toate demersurile pentru ca lucrurile să se miște cât mai repede. Consider că stadionul cel nou ar trebui făcut pe amplasamentul inițial, nu pe velodrom.

E păcat că a durat atât de mult și Campionatul European 2020 va fi ratat, dar măcar vom avea, așa cum ne-am dorit cu toții, stadion făra pistă în «Ștefan cel Mare».

Cu siguranță că, dacă baza era la Primaria Sectorului 2, lucrurile s-ar fi mișcat mult mai repede”, a declarat Dan-Cristian Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Dan-Cristian Popescu: „E păcat că Dinamo pleacă în «exil»”

Viceprimarul Sectorului 2 a vorbit și despre decizia lui Dinamo de a juca meciurile din sezonul viitor pe Arena Națională.

„E păcat că Dinamo pleacă în «exil» timp de un an sau doi, dar stadionul «Ștefan Cel Mare» era o ruină. Sper ca cel nou să fie gata cât mai repede și Dinamo să revină acasă. Mă bucur doar că rămâne în Sectorul 2, pe Arena Națională. Dinamo este puternic legată de Sectorul 2 și trebuie să rămână aici!”, a adăugat edilul.

 „Părerea mea e că se va face acest stadion. Dar ar fi o mare greșeală dacă se face pe locul velodromului. Se va face stadionul, dar e și multă propagandă a băiatului de la Sectorul 2, Popescu. (n.r. Dan-Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2). Poate e bine intenționat, dar acum suntem în campanie electorală” Cornel Dinu la TV Digi Sport

Citește și:

Cornel Dinu, după aprobarea PUZ-ului pentru stadionul lui Dinamo: „E o greșeală să se facă acolo! Sunt interese imobiliare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  24 Aprilie 2019, 19:02

PRIMA DATA CÂND AM VĂZUT O MACHETA CU NOUL STADION DINAMO ERA ÎN 1999 ÎN PROSPORT****APOI ÎN REVISTA OFICIALA DIN 2003****DOAMNE AJUTA SA SE FACĂ ODATA!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Aprilie 2019, 17:10

Cu mana pe inima....daca stadionul nu se face pe amplasamentul actualului stadion, nu mai calc in veci pe DINAMO. Adica daca interesele imobiliare pot prima in fata a sute de mii de DINAMOVISTI, inseamna ca suntrem vai de mama noastra, iar ministerul va ramane cu o pata pentru totdeauna.

zecs93
zecs93  •  24 Aprilie 2019, 16:37

Sa vedem fapte domnilor, de vorbe suntem satui pana la gat, ideal daca tot te-ai inteles cu Badea, noul stadion ar trebui facut pe actualu stadion , acolo pe velodrom nu este loc !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează