FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

VIDEO EXCLUSIV Detalii despre noul complex de 5 stele care se va construi în România: „Vom avea o arenă de 15.000 de locuri, stadion de atletism și terenuri de baschet și tenis”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 13:21 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 14:40

În direct la GSP LIVE, Daniel Stanciu a vorbit despre noul stadion al celor de la FC Argeș.

Directorul executiv al piteștenilior spune că proiectul este aproape finalizat, iar construcția viitorului complex din Trivale va începe în cel mai scurt timp.

MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 7 » CS Universitatea Craiova, campioana unor mari detalii » Oltenii au primit cea mai mare notă de până acum
STADIONUL CSU CRAIOVA
MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 7 » CS Universitatea Craiova, campioana unor mari detalii » Oltenii au primit cea mai mare notă de până acum

VIDEO Planuri mari la FC Argeș. Daniel Stanciu: „Se va face un întreg complex!”

„Suntem pe punctul de a ni se aproba planul pentru noua bază. Va fi un complex. O arenă nouă, un stadion de atletism, hotel, birouri, zonă de shopping, restaurant. Pentru că am renunțat la pistă la noua arenă, se va construi lângă un stadion de atletism. Vor mai fi și alte terenuri de fotbal, baschet, tenis. 

Acum se finalizează proiectul. Stadionul va avea aproximativ 15.000 de locuri. E extraordinar, va fi foarte frumos. Acum căutăm o bază de antrenament pentru următorii 2 ani sau 2 ani și jumătate. Probabil vom juca la Mioveni în perioada următoare”, a spus Daniel Stanciu la GSP LIVE.

„Construcția noului stadion e în linie dreaptă. Până la finalul anului va începe demolarea arenei și construirea unui stadion modern”, a spus primarul Gentea, în mai.

Caracteristicile viitorului stadion „Nicolae Dobrin”:

  • sistem de iluminare a fațadei prin tehnologie LED
  • muzeu al clubului + magazin de prezentare al FC Argeș
  • sală de forță de minimum 500 mp
  • două săli pentru saună
  • sală de recuperare
  • cabinet medical
  • cabinet antidoping
  • sală de antrenament multifuncțională

375.942,30 lei fără TVAeste valoarea contractului de proiectare, care va fi finanțat din bugetul local

Citește și: 

Rapid și-a prezentat noul echipament » Cum arată tricourile de joc + Firma lui Dan Șucu a devenit unul dintre sponsorii principali

Steliano Filip i-a spus adio lui Dinamo: „Am vrut să fac multe lucruri frumoase, dar de multe nu am fost lăsat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
thiamarcos
thiamarcos  •  14 Iulie 2022, 14:51
Postat de Heiheiargesul1987 pe 14 Iulie 2022, 00:54

"Stadionul va avea aproximativ 15.000 de locuri. E extraordinar, va fi foarte frumos. " Sunt argesean...chiar din pitesti...si actualul stadion are tot 15 mii de locuri dupa cate stiu. Ce e asa extraordinar?

Cand am vazut meciul FC Arges - Nottingham Forest am fost 27.000 in tribunele alea vechi. In loc sa faca un stadion nou, mai bine il modernizau pe acesta vechi, care e incarcat de istorie si amintiri frumoase si care va fi adevarata casa a lui FC Arges pentru totdeauna.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  14 Iulie 2022, 00:54

"Stadionul va avea aproximativ 15.000 de locuri. E extraordinar, va fi foarte frumos. " Sunt argesean...chiar din pitesti...si actualul stadion are tot 15 mii de locuri dupa cate stiu. Ce e asa extraordinar?

Tikuletz
Tikuletz  •  12 Iulie 2022, 18:41

Nu stiu cati bani va costa toata investitia, dar daca aia-s toti banii de proiectare, n-o sa iasa mare lucru. Luand in calcul proiectarea cam 5% din valoarea investitiei, ar veni cam 75200€ /0.05 = aprox 1.5 mil. euro. Nici daca suma e in euro si s-a publicat gresit, investitia nu depaseste 7.5 mil. euro +TVA. Ceva nu bate in articolul asta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează