FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Hotărârea luată de familia lui Ion Oblemenco, după ce s-a aflat că stadionul din Craiova nu poartă numele fostului fotbalist

Stadion „Ion Oblemenco”
Stadion „Ion Oblemenco”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 20:56 / Actualizat joi, 12 august 2021 21:55

Adrian Pigulea, fost fotbalist și ginerele lui Ion Oblemenco, a clarificat situația arenei din Bănie, care nu poartă numele lui Oblemenco în acte.

După ce primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a dezvăluit că stadionul se numește „Stadion de fotbal pentru Municipiul Craiova” și nu „Ion Oblemenco”, familia fostului fotbalist a ținut să lămurească situația.

Clara Pigulea, fiica lui Ion Oblemenco și soția lui Adrian Pigulea, cea care deține marca „Ion Oblemenco”, a făcut o cerere scrisă către  FRF și LPF pentru a le cere să folosească numele oficial al stadionului, adică „Complex Sportiv Craiova – Stadion de fotbal”, asta după ce forurile au utilizat numele fostului fotbalist când s-au referit la stadionul din Bănie, anunță Prosport.

De menționat este că Primăria Craiova s-a adresat în scris către familia lui Ion Oblemenco, în 2017, pentru a cere acordul ca arena să poarte numele fostului mare atacant, însă redenumirea oficială nu s-a întâmplat niciodată. 

„Am primit o notificare în 2017 din partea Primăriei Craiova, ca să fie folosit numele Ion Oblemenco pentru stadion, iar Clara, soția mea, ca deținătoare a mărcii, și-a dat acordul.

Acum două săptămâni am făcut o adresă scrisă către LPF și FRF, să nu mai folosească numele „Ion Oblemenco” atunci când vorbesc despre stadion. Să se folosească denumirea oficială. 

Clara Pigulea, fiind unica deținătoare a mărcii Ion Oblemenco, a făcut o notificare la LPF și FRF, ca acestea să nu mai folosească pe pe site-urile lor și în competiții”, a declarat Adrian Pigulea, pentru sursa citată.

Hotărârea luată de familia lui Ion Oblemenco, după ce s-a aflat că stadionul din Craiova nu poartă numele fostului fotbalist
FOTO: Prosport
Hotărârea luată de familia lui Ion Oblemenco, după ce s-a aflat că stadionul din Craiova nu poartă numele fostului fotbalist
FOTO: Prosport

Gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” va fi schimbat, la 2 ani după ce a fost pus, deși avea garanție 8 ani!

Autoritățile din Craiova au hotărât să înlocuiască gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” după 2 ani. Conform surselor GSP, în ciuda declarațiilor Olguței Vasilescu, actualul gazon de pe„Ion Oblemenco” beneficiază de o garanție de opt ani. 

Suprafața de joc de tip mixt nu s-a prezentat prea bine în ultima vreme, iar Primăria Municipiului Craiova a decis că este necesară schimbarea pentru a nu afecta randamentul sportivilor. 

Operațiunea de schimbare a gazonului va începe, cel mai probabil, în luna octombrie, la aproximativ doi ani după ce a fost pus acest gazon de tip mixt, unul de ultimă generație.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga1:

Sărbătoritul Vinicius a prefațat derby-ul cu Rapid » „Cred că va fi nebunie totală”

Marko Pigliacelli, certat de Laurențiu Reghecampf: „Nu a fost ok faţă de Lazar, reacția lui trebuia să fie alta”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
blue_lion
blue_lion  •  13 August 2021, 00:53

Nu m-ar mira sa-i modifice numele in: Lia *** Vasilescu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  14 August 2021, 09:35

„Am primit o notificare în 2017 din partea Primăriei Craiova, ca să fie folosit numele Ion Oblemenco pentru stadion, iar Clara, soția mea, ca deținătoare a mărcii, și-a dat acordul. Acum două săptămâni am făcut o adresă scrisă către LPF și FRF, să nu mai folosească numele „Ion Oblemenco”” Deci în 2017 si-a dat acordul iar în 2021 s-a răzgândit?

10207202405083487
Nanu Daniel  •  14 August 2021, 06:31
Postat de depeche pe 13 August 2021, 10:40

Exact la asta ma gandeam si eu :)) Numai la olteni e posibil asa ceva… mandrii nevoie mare dar p… facuti gramada :)

Fan Depeche dar p... facut gramada ! Am vazut mai rar dar asta e, nu e padure fara uscaturi. "Mandri nevoie mare ..." agramatule !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close