FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Stadionul Craiovei impresionează oamenii din fotbal: "În Italia sunt doar două de acest fel"

Foto: Facebook/@CSUCOfficial
Foto: Facebook/@CSUCOfficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 18:36

Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, a fost impresionat de noua arenă din Bănie, despre care spune că este la nivelul celor mai frumoase stadioane din Italia.  

"Stadionul nou este unul fantastic, spre exemplu în Italia sunt doar două stadioane de acest gen, cum avem la Craiova. Ne dorim să-l inaugurăm cât mai curând", a spus Mangia la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Poli Iaşi, citat de radio Sport Total FM.

Fotbaliștii lui Devis Mangia au efectuat marţi primul antrenament pe noul stadion din Bănie, care va fi inaugurat la sfârșitul lunii octombrie.

În ce priveşte meciul cu Iaşi, de sâmbătă, Devis Mangia speră ca jucătorii săi să revină mai bine decât au făcut-o după ultima pauză competiţională.

"E un meci complicat, în primul rând pentru că vine după o pauză, iar întreruperea precedentă nu ne-a priit. Dar de data aceasta trebuie să reîncepem bine, pentru că Iaşiul este o echipă cu un joc de calitate, cu jucatori tehnici şi rapizi în atac, Jo, Kizito, Platini, Cristea.

Nu trebuie să luăm în calcul partida pe care au pierdut-o cu Viitorul, pentru că nu au avut linia defensivă la dispoziţie", a adăugat Mangia pentru sursa citată.

Pentru CSU Craiova urmează acum meciul de sâmbătă de pe terenul lui Poli Iași, din etapa a 14-a. În următoarea etapă oltenii vor juca tot în deplasare, la Chiajna, iar pe 29 octombrie ar urma să joace acasă, cu FCSB.

Meciul dintre Poli Iaşi şi CS U Craiova se va juca sâmbătă, de la ora 19:15 şi va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
kkkotto07
kkkotto07  •  14 Octombrie 2017, 08:32
Postat de gicab pe 13 Octombrie 2017, 20:42

Daaa e o zona a țării cu ff mulți asistați social

Vorbim de U Craiova sau de de U Dolj sau U Oltenia? Eu stiu ca asistati sociali in Craiova nu sunt, asistat social tu esti, ca de aia ai timp sa lasi in mii de comentarii prostioare, da-ti-as cu buricu' in frunte de fraier!

f111
f111  •  13 Octombrie 2017, 21:08

Echipa care va juca pe acest stadion facut din banii tuturor romanilor este macar Stiinta ? Sau care este Stiinta ,aceea a lui Mititelu ,stie careva?

gicab
gicab  •  13 Octombrie 2017, 20:42
Postat de sexilian pe 13 Octombrie 2017, 20:18

craiova merita,cinste lor....

Daaa e o zona a țării cu ff mulți asistați social

Vezi toate comentariile (5)
Comentează