FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // Staff de anonimi la FCSB! 4 necunoscuți trebuie să aducă victoria cu Astra

Andronache (dreapta) a ajuns la FCSB adus de Teja FOTO Ștefan Constantin
Andronache (dreapta) a ajuns la FCSB adus de Teja FOTO Ștefan Constantin

Articol de , - Publicat duminica, 04 august 2019 09:00

Vergil Andronache va fi „principal” la FCSB la meciul cu Astra, iar pe bancă vor mai sta nume necunoscute ca Andrei Zisu, Dacian Nastai și Marius „Mache” Ianuli.

  • Meciul dintre Astra și FCSB va avea loc luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de Look Plus, TV DigiSport 1 și TV Telekom Sport 1

Mâine seară echipa va fi condusă de Vergil Andronache! Un fost jucător al Sportului Studențesc în vârstă de 48 de ani, care după retragerea din activitatea de jucător a fost antrenor la copii și juniori la „studenți”, dar și tehnicianul echipei de seniori în L2 în sezonul 2013-2014. Începând cu ianuarie 2019, Vergil, deținător al Licenței PRO, a devenit antrenor secund la FCSB, fiind adus de Mihai Teja și păstrat de Bogdan Andone.

Tot în această săptămână steliștii au rămas și fără preparator fizic. Marian Lupu a fost dat afară de Becali, iar în ultimele zile jucătorii au lucrat cu Andrei Zisu. Acesta are 29 de ani și a fost adus de urgență de la echipele de juniori. A jucat fotbal la juniorii lui Dinamo, locuiește în Pipera și este machedon. În ultimii ani, acesta a făcut cursuri speciale pentru a deveni antrenor de fitness şi preparator fizic.

Un al nume necunoscut de publicul larg este cel al lui Dacian Nastai, 46 de ani. A jucat fotbal la Satu Mare, Gaz Metan, Bihor, dar și în L2 din Ungaria, iar în 1996 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Oradea. Deține licența PRO, dar era analist video în mandatele lui Teja și Andone. Înainte să ajungă la FCSB a avut și rolul de referent zonal al FRF în Ardeal.

Pe bancă va mai sta și Marius Ianuli alias „Mache”. Rudă cu Becali, acesta a jucat fotbal în România doar la nivel de juniori, apoi a plecat să evolueze în Grecia, dar a făcut-o la echipe obscure. MM Stoica va lipsi și de această dată, la fel ca în partida cu Alashkert. Directorul sportiv a jucat fotbal, chiar şi la nivel de seniori, dar a făcut-o doar la amatori, în eşaloanele inferioare din țară. A bifat meciuri la echipe precum Metalosport Galaţi, Oţelul, Victoria Râmnicu Sărat şi Şantierul Naval Tulcea.

CONFERINȚA de presă de azi

antrenamentul de azi

vezi și:

Vergil Andronache e categoric: „Eu o să fac echipa! Trebuie să fim bărbați”

Cătălin Anghel, antrenor la FCSB? Comunicatul oficial al Viitorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (27)
khal_37
khal_37  •  04 August 2019, 18:53
Postat de Tara Ion pe 04 August 2019, 18:22

Nu vad articolele lui craitoiu cu litere rosii ,cu cei mai slabi jucatori de la fcsb.el avea obiceiul acum ceva vreme sa puna titlul cu roșu cu un anumit jucător.ce faci craitoiule ,dormi in ghete?

*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  04 August 2019, 18:52

Mai bine anonimi decât nulități precum cele care s-au perindat pe banca anonimilor de la fcdb sau prin campionatul ligii 1.

134851460226751
Tara Ion  •  04 August 2019, 18:29

Axul central,adică misterul de mister!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează