FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Start pentru U Craiova în cantonamentul din Austria » Declarații îndrăznețe ale lui Mitriță

Oltenii sunt chinuiți serios de Mangia în stagiul austriac // FOTO: Raed Krishan
Oltenii sunt chinuiți serios de Mangia în stagiul austriac // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2018 14:50

Oltenii au ajuns în Austria, la Hall in Tirol, Craiova fiind prima echipă din L1 care începe pregătirile în străinătate.

Vacanța s-a terminat pentru jucătorii Universității. Devis Mangia a strigat adunarea, iar de ieri Mitriță și compania au început antrenamentele în stagiul montan din Austria.

"Sperăm să facem un cantonament foarte bun în perioada următoare. Deja ne gândim la primul meci oficial de la Craiova, cel cu CFR. Pentru întregul oraș, să aducem Supercupa ar fi extraordinar.

Dacă păstrăm același lot de jucători, vom avea un cuvânt important de spus sezonul viitor. Eu am mare încredere în echipă, în colegi și dacă parcurgem drumul de anul trecut cu câteva schimbări pozitive, ne batem la campionat și Europa", a spus Mitriță.

Cu un ochi pe televizor la meciurile de la Campionatul Mondial și unul cu gândul la reluarea sezonului, Gustavo și-a făcut planurile pentru noul campionat: "Am ajuns în Austria pentru a pregăti Supercupa și suntem concentrați sută la sută. Mă simt bine, sunt pregătit pentru acest cantonament.

Noi mergem pe strada noastră, luăm meci cu meci și vedem apoi la final unde ne situăm. Familia m-a primit ca pe un campion, cu toții au văzut finala pe calculator și au fost foarte fericiți. Toţi cunoscuţii mei din Brazilia sunt alb-albaştri". 

"Acum că am câștigat Cupa, lumea așteaptă și mai multe de la noi, cum este normal. Noi avem o echipă foarte bună și asta s-a văzut sezonul trecut. Avem lot pentru a câștiga titlul sezonul viitor"
Renato Kelici, fundaș Craiova

8,00este cota caselor de pariuri ca Universitatea să câștige titlul în noul sezon, fiind a treia favorită a bookmakerilor, după FCSB (cota 2,25) și CFR Cluj (cota 2,75)

Vezi și:  EXCLUSIV Liga 1 e aproape să dea lovitura: 200 de milioane de euro drepturi TV până în 2024?! GSP are informații din culisele negocierilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
154273892047669
Ionel Santejudean  •  22 Iunie 2018, 18:46

csu Mogoșoaia echipa de partid corupt pt manipularea prostimii. In CRAIOVA doar FC U CRAIOVA 1948,UNICA STIINTA.

echilibrat
echilibrat  •  22 Iunie 2018, 18:01

Succes Stiinta in noul sezon ! Titlul va fi foarte greu - e important ca Universitatea Craiova sa continue progresul din ultimii ani ca joc, exprimare, imagine si rezultate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează