FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, DUMINICĂ, 23 SEPTEMBRIE, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

"Steaua, te batem și pe tine!" » Marea surpriză a Ligii 1 vrea să doboare și vicecampioana României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 11:55

După ce-a câștigat cu Viitorul, 1-0, și a făcut egal cu CFR, 0-0, Dunărea Călărași are planuri mari pentru confruntarea cu vicecampioana României FCSB, de etapa viitoare. 

  • FCSB - Dunărea Călărași se joacă duminică, 23 septembrie, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

"Ce echipă avem, ne face să bem, să sărbătorim, cu bere și vin, clipa ce-o trăim!" e cântecul celebru al galeriei de la Dunăre. Călărășenii sunt surpriza plăcută a campionatului, iar Dan Alexa continuă de minune proiectul pe care l-a pornit încă din L2.

"Recunosc că niciodată nu credeam că după 8 etape vom avea 12 puncte! Suntem o echipă ambițioasă, cu caracter, și trebuie să-i felicit pe băieți pentru determinarea lor", a mărturisit Alexa.

Dacă tehnicianul de 38 de ani spune în continuare că obiectivul a rămas "salvarea de la retrogradare", jucătorii au alte planuri. Mijlocașul ofensiv Baudoin Kanda dezvăluie: "Urmează meciul cu Steaua și cu siguranță ne vom duce acolo să câștigăm. Avem mare încredere în jocul nostru. După victoria cu Botoșani suntem în play-off și aici vrem să rămânem".

Iar Ndiaye Mediop avertizează: "Steaua, te batem și pe tine! Vreau să dau gol și runda viitoare, e absolut firesc să-mi doresc asta. O reușită cu Steaua îmi va crește cota și mai mult".

Cei doi marcatori din victoria cu FC Botoșani sunt completați de ex-dinamovistul Alin Dobrosavlevici, care și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor: "Cu Steaua va fi o partidă oarecare! Nu ne ducem victime sigure la București, vrem să luăm puncte și vom juca de la egal la egal cu ei". 

11,00
e cota oferită de casele de pariuri ca Dunărea să câștige duelul cu FCSB, de etapa viitoare. Egalul are cota 4,60, iar victoria FCSB-ului, 1,35

Vezi și:  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FC BOTOȘANI 3-2 // Victorie de senzație pentru echipa lui Dan Alexa, după un meci cu 3 penalty-uri și o revenire spectaculoasă

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
sexilian
sexilian  •  23 Septembrie 2018, 17:34

daca ficisibi se incurca,putinel guragoala sa-i retraga din campionat,e de plans..........

163551240757541
Camarad Opțional  •  17 Septembrie 2018, 20:57
Postat de Cristian Gherasim pe 17 Septembrie 2018, 15:13

Arbitreaza tot Popa?Daca tipa Chirurgul la el face in pantaloni.Vad vreo 3- 4 de la Fcsb iesiti pe targa.

Botoșaniul a intrat în depresie.Nu poate trece peste înfrângerea din etapa trecută,dar stimabilii uită că meciul ți-l câștigă o ECHIPĂ și nu numele jucătorilor.

163551240757541
Camarad Opțional  •  17 Septembrie 2018, 20:48
Postat de Razvan Marcel pe 17 Septembrie 2018, 16:28

Sa întâmplat cu Botoșani, au avut penalty clar și cel care a făcut pe el nu a vrut sa dea, adik Popa

Ce-ai omule,nici până acum nu ți-a trecut?Doar nu o să plângi după penalty-ul ăla până la sfârșitul campionatului!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează