FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ștefan Târnovanu, noul jucător de la FCSB, bulversat de decizia lui Gigi Becali: „Credeam că mă cheamă să-mi mărească salariul!”

Gigi Becali își critică dur jucătorii după meciurile slabe
Gigi Becali își critică dur jucătorii după meciurile slabe

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 21:29

Ștefan Târnovanu (19 ani), portarul celor de la Poli Iași, a vorbit despre transferul la FCSB și despre momentul în care a aflat de ofertă de la Gigi Becali.

„Eram după un antrenament. Jucasem doar două meciuri la prima echipă și m-au chemat oamenii de la birouri să îmi dea o veste. Credeam că e ceva de salariu, că urma să mi-l mărească. Am intrat în birou, era domnul președinte Ambrosie și m-a întrebat dacă știu despre ce este vorba. I-am spus că nu, iar apoi mi-a arătat acordul de transfer cu FCSB. A fost pe neașteptate. Nu visam să vină un transfer atât de repede. Am rămas fără cuvinte. Apoi am vorbit cu impresarul meu, cu Bogdan Apostu, iar a doua zi am semnat cu Steaua. A venit cineva la Iași, am semnat aici.

În acest moment, eu nu mă gândesc că o să ajung acolo peste câteva luni. Vreau să joc cât mai mult aici și din vară să intru direct în poartă. Am mai vorbit cu Panțîru care a plecat de la noi și mi-a zis că e foarte bine la FCSB. Lupta pentru locul de titular va fi cu Andrei Vlad. Eu voi da tot ce pot și sper să reușesc să prind poarta. Voi merge acolo și voi vedea dacă voi rămâne sau voi pleca împrumut în altă parte. Contractul e stabilit. Nu pot să vorbesc despre bani. Dar e mult mai bine decât aici, ca salariu. Câștig mai mult decât dublu la Steaua față de Iași”, a declarat Tărnovanu pentru Fanatik.

Ștefan Târnovanu, noul jucător de la FCSB, bulversat de decizia lui Gigi Becali: „Credeam că mă cheamă să-mi mărească salariul!”
Ștefan Târnovanu e gata să fie titular la FCSB

„Am văzut că se ia domnul Gigi Becali de toți jucătorii, chiar dacă pe finalul anului trecut ei aveau o serie foarte bună. Totuși, după un meci mai slab, patronul te critică imediat. Dar e normal pentru că el bagă banii. Eu nu sunt genul care să pună la suflet, încerc să fiu calculat și să nu mă las influențat nici de vorbele bune, nici de critici. Cred că este important la domnul Gigi Becali ca jucătorul să fie constant. Asta o să încerc să fac și eu când voi ajunge acolo, la București!”
Ștefan Târnovanu

200.000 de euroa plătit FCSB pentru a-l transfera pe portarul de 1,97 de la Poli Iași

12 meciuriși 24 de goluri primite are Târnovanu în acest sezon de Liga 1

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre FCSB:

Florinel Coman n-ar face față în Europa? Victor Pițurcă: „SUA e o destinație bună pentru el”

Încă o variantă pentru Bogdan Planic » Fenerbahce a reînnoit oferta din toamnă

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (22)
bigbolo
bigbolo  •  17 Aprilie 2020, 18:21

Stefan Prostovanu, vei juca la fc fcsb, nu la Steaua.

147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  17 Aprilie 2020, 13:58
Postat de Catalin Amariei pe 17 Aprilie 2020, 10:55

Ba' da ce nume fain ai !!!! Eu aici lucrez doar cu ardeleni. Astia sunt mai rau de p.... In plus beau si apa de la flori. ***. Ciocane, si parpani duc acasa. Unul pe strada vecina à incarcat parpani (boltari) de la un santier in constructie Duminica langa casa lui. Auzeam eu ca ardelenii spargeau bancomate cand au ajuns primii in vest ***

Să-ți fie rușine ma nesiptitule nu te mai lega de ardeleni

147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  17 Aprilie 2020, 13:56

Ma tu ăla care te legi de ardeleni *** .tu mai sa ai valoarea unui ardelean si nici inteligența rusine să-ți fie nesiptitule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează