FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CS U CRAIOVA

Stephane Acka a surprins pe toată lumea în momentul prezentării la CS U Craiova: „Greu cu Sepsi de ziua Ungariei”

FOTO: Facebook @UCVOficial +1   FOTO
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2019 18:17

Fundașul ivorian Stephane Acka (28 de ani) s-a întors, oficial, în Bănie. Spune că a vrut să revină acasă, după ce s-a certat în martie 2017 cu oltenii. Acka arată că e la curent cu tot ce mișcă în Liga 1. 

CS U Craiova s-a confruntat cu multe gafe ale apărătorilor în acest sezon, iar în această săptămână s-a oficializat transferul lui Stephane Acka. Ivorianul cu pașaport italian a mai fost la această formație, e sosit de o lună în Oltenia, dar a întâmpinat probleme cu „cartea verde” după divergențe financiare cu fosta sa echipă, Erzurumspor. El a plecat de la CSU după un scandal în martie 2017 cu antrenorul de atunci, Gigi Mulțescu, dar și cu conducerea. A fost și contestat de o parte dintre fani.

„Sunt fericit că sunt aici, am vrut să mă întorc acasă. Când am plecat, n-am făcut-o ca să trădez pe cineva, ci fiindcă am avut un conflict cu domnul Mulțescu. Sunt suporteri care sunt supărați pe mine, dar și care mi-au transmis mesaje de susținere”, a declarat ieri Acka.

În martie 2017, afirmase: „Mulțescu spune că cineva i-a întors spatele și că nimeni nu i-a cerut scuze. Dar când ne întâlnește la antrenamente, pe mine, pe Nuno Rocha și pe Madson, nici nu ne bagă în seamă. Și atunci de ce i-am cere scuze?! Am fost și amenințat de către Marcel Popescu că nu voi mai juca și va lua fundași mai buni ca mine, dacă nu prelungesc contractul, însă am continuat să joc cu această presiune”.

„Echipa s-a schimbat în bine. A crescut cu fiecare an, e sus. Stadionul e nou, suporterii sunt minunați, nu mi-a trebuit mult de gândit ca să decid să mă întorc. Cu domnul Mangia pot vorbi și-n italiană”
Stephane Acka, fundaș CSU Craiova

1 gol în 79 de meciuri a reușit Acka pentru CSU Craiova

15 partidea bifat Stephane și pentru FC U Craiova, înainte de a semna prima dată cu CS U

„Greu cu Sepsi de ziua Ungariei” :)

Când se mai liniștise situația după insinuarea lui Nicușor Bancu, Acka a declarat la conferința de prezentare: „Va fi un meci greu, este și ziua Ungariei, Sepsi va face tot să ne bată”.

  • Sepsi - CS U Craiova, în etapa cu numărul 2 din play-off, e vineri, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Formația din Sfântu Gheorghe este finanțată și de Guvernul maghiar, așa cum a anunțat Gazeta acum două luni. Dacă ziua națională a Ungariei este pe 20 august, sărbătoarea Sfântului Rege Ștefan I, întemeietorul regatului Ungariei, pe 15 martie se serbează Ziua Maghiarilor de pretutindeni, aniversându-se Revoluția din 1848/1849, dată la care s-a consfințit și apariția parlamentului modern de acolo.

Vezi și: 

Nicușor Bancu s-a răzgândit! De fapt, CFR Cluj - Sepsi n-a fost blat: „Le asigur de respectul meu deosebit” :D

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dansy
dansy  •  14 Martie 2019, 12:07

Bine ai revenit ACKA! Sper sa te integrezi repede si sa joci un fotbal mai bun.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  14 Martie 2019, 06:37

acka e cel mai prost fundas care a jucat vreodata pt acest club. Cine e fi facut acest transfer maret? :D ..a mai fost adus si spahija, alta calimitate.

blatistu49
blatistu49  •  13 Martie 2019, 19:02

un Autogol ACKA si cistigati scoateti bani din caserie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează