FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI - CRAIOVA, DUMINICĂ, 20:45, GSP.RO, DIGI, TELEKOM, LOOK

Stoican dezvăluie ce-i mai motivează pe ieșeni pentru ultima etapă, cu U Craiova

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 20:22

Poli Iași nu mai are niciun obiectiv în play-off. Dar chiar și așa a bătut în urmă cu aproape două săptâmâni pe FCSB (1-0), cu golul lui Andrei Cristea, ce-ar putea fi decisiv în lupta pentru titlu. 

Totodată, elevii lui Flavius Stoican au scos un punct și cu CFR Cluj, încurcându-i și pe cei din Gruia.

Antrenorul moldovenilor a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor ce vrea de la ultima reprezentație din acest sezon: "Jucăm mâine pentru fani și pentru directorul companiei Cotnari, domnul Deleanu, fiindcă a fost mereu alături de noi de când am intrat în play-off. Când a dat bonusurile le-a dat cu drag. Iar oamenii care au fost alături de echipă au strigat cu pasiune pentru Iași. Nu mai avem obiectiv, însă asta ne face puternici, nu slabi. Vom juca împotriva Universității Craiova cu mare dorință și pentru a lăsa o impresie bună la final. După aceea, vom vedea ce ne va aduce viața din vară încolo".

Ieșenii au câștigat până acum în play-off 32.000 de euro de la sponsorul Cotnari. 12.000 de euro pentru punctul cu CFR Cluj, catalogat cât o victorie, întrucât compania achită câte 3.000 de euro pentru orice punct cucerit în play-off. Iar victoria cu FCSB a fost recompensată cu 20.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
risc_mix
risc_mix  •  19 Mai 2018, 21:58

Bă, da deștept e ăsta care a scris articolul. N-am înțeles nimic. Deci Cotnari premiază cu 3.000 E, fiecare punct câștigat. Da? Păi după mintea autorului, Iașul a câștigat 4 puncte cu CFR și 6,66 (6) puncte cu fcsb. Bă, ejnebun?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează