FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - POLI IAȘI 2-1

Stoican, dezvăluiri incredibile din vestiar după eșecul cu Sepsi: "Asta am văzut când am intrat"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 20:34

Flavius Stoican acuză starea gazonului, dar și arbitrajul de la meciul pierdut de echipa sa, scor 1-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Fundașul lui CSM Poli Iași, Cosmin Frăsinescu, a comentat și el partida. 

"Pe un asemenea teren, chiar se poate întâmpla orice, orice greşeală te costă imediat. Cel mai dureros este faptul că, atunci când s-a terminat partida, am intrat în vestiar, iar jucătorii mei erau cu lacrimi în ochi, pentru că au fost şi alţi factori care au decis acest rezultat. Mă refer, în primul rând, la terenul de joc.

Ne-am îndepăratat destul de mult de zona de play-off şi este o dezamăgire foarte mare pentru noi. Chiar am simţit că se poate. Mai ales acum, am avut un meci pe care puteam să-l câştigăm.

Noi ne doream să jucăm pe un teren foarte bine, pentru că suntem o echipă care joacă fotbal, avem traseele noastre. Asta este. Eu mi-am felicitat jucătorii, s-au dăruit, au muncit, se mai întâmplă în fotbal" , a declarat antrenorul lui CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, pentru Telekom Sport.

CE A ZIS FRĂSINESCU:

"Am alergat după minge, a fost un duel în careu, dar domnul Găman a văzut penalty! Pentru că a fost foarte sigur, de aia a ezitat atât! Aşa a spus, că a fost foarte sigur că a fost penalty! De asta a şi dat penalty după cinci minute!

A fost chiar în ultimul minut al primei reprize... Vă daţi seama că psihologic a fost un moment destul de greu pentru noi. Mai multe nu pot să spun", a declarat Cosmin Frăsinescu la Telekom Sport, după meci.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
id45
id45  •  11 Decembrie 2017, 21:40

Am jucat 1 la Pariuri ! Prietenii stiu ... de ce ! Intrebare - Si arbitrii care fura in sport ... pot face puscarie ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close