FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - POLI IAȘI 0-0

Stoican explică ce se întâmplă cu Pandurii și de ce au fost astăzi doar maximum 50 de spectatori: "Alta era situația în acest caz"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 22:26

Flavius Stoican a explicat de ce la partida dintre Pandurii și Poli Iași, scor 0-0, au fost până-n 50 de spectatori, deși vremea a fost numai bună de fotbal.

Totodată, antrenorul gorjenilor susține că echipa sa va lupta până-n ultima etapă pentru salvarea de la retrogradare, în acest moment fiind pe locul 7 în play-out.

"Au fost momente în care puteam pleca cu toate cele 3 puncte, dar și ei au avut ocazii importante. E un punct muncit, meritat, contra unei formații care va avea un cuvânt greu de spus în acest play-out. Oamenii de la Severin vin la meciurile noastre doar atunci când jucăm cu echipe foarte puternice, dacă jucam pe stadionul nostru din Târgu Jiu alta era situația.

Ne vom bate până la ultimul meci. În acest play-out am întâlnit două echipe mult mai bine cotate, Pandurii și Poli Iași. Când vom juca cu cei de la Chiajna, ASA, Timișoara vom vedea unde suntem", a declarat Stoican la TV Dolce Sport.

"E un punct important pentru noi, un punct care ne dă moral pe viitor. Sper să ne îndeplinim obiectivul și să ne salvăm de la retrogradare. Am simțit ceva la genunchi și am decis să ies de pe teren să nu risc. Mi-aș fi dorit foarte mult să înscriu, dar asta e" Olivian Surugiu (Pandurii) la TV Digi Sport

"Urmează două meciuri foarte grele. Sperăm să câștigăm și să ieșim din acea zonă. Sperăm să avem mai mult noroc pe viitor" Ionuț Cioinac (Pandurii)

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
brandremist
brandremist  •  21 Martie 2017, 08:58

Pandurii vor retrograda. Singura soluție a lui Stoican e să intre el pe teren și să joace. Ar fi mai bun decât mămăligile din dotare. :))))

vasy86le
vasy86le  •  21 Martie 2017, 00:40

"În acest play-out am întâlnit două echipe mult mai bine cotate, Pandurii și Poli Iași" adica, exista 2 echipe Pandurii? sau cum au intalnit ei o echipa mai bine cotata cu acelasi nume ca al lor? :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează