FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 1-2

Stoican trage concluziile după al 8-lea eșec la rând în fața lui Hagi: "Viitorul nu ne-a dominat! Atenție la întrebări!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 23:19

Flavius Stoican a tras concluziile după al 8-lea eșec la rând în fața lui Hagi și a 6-a înfrângere consecutivă a celor de la Poli Iași cu Viitorul. Tehnicianul a fost mulțumit de echipa sa, deși scorul a fost 1-2. 

"A doua repriză am dominat o echipă al cărei joc mie îmi place foarte mult. Sunt bucuros pentru că am jucători în lot care pot face diferența. Păcat că nu am reușit să înscriem în a doua repriză.

Am fost lipsiți de șansă și am primit gol foarte ușor. Viitorul e o echipă de posesie, pe care dacă o lași să joace, te pasează foarte mult. Azi noi n-am fost eficienți, dar sper ca pe viitor să schimb asta.

Poli Iași și Viitorul sunt două echipe bune! Viitorul nu a dominat Iași, să fim atenți când punem întrebările (n.r. a fost deranjat de întrebarea reporterului). Arbitrul e acoperit de regulament, nu am ce să-i spun, să-i reproșez", a zis Flavius Stoican la Look Sport.

Citește și: VIDEO Viitorul bate Poli Iași pentru a 6-a oară la rând, scor 2-1 și urcă pe locul 2 în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1904849899740178
Mos Gerila  •  09 Octombrie 2018, 10:26

Bai Selymes deschideti ochii mai repede si schimbati imitatia de antrenor si babalacii din teren,, caci cu siguranta nu veti prinde nici macar locul de baraj din play out

andrei.33
andrei.33  •  06 Octombrie 2018, 00:22

Cooperativa inca merge la turatie maxima.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  05 Octombrie 2018, 23:51

Stoican asta vad ca e Stoicapran cand e vorba de Hagi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează