FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Stratagema FCSB » Adevăratul motiv pentru care roș-albaștrii nu se grăbesc să transfere un fundaș central

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 16:41

Gigi Becali intenționează să mai aducă un fundaș central la FCSB, dar nu se mai grăbește acum, așteaptă să vadă ce face Gaz Metan în primele patru etape din 2019 ca să știe dacă-l poate lua pe Iulian Cristea încă de acum

Gigi Becali a mutat pe piața transferurilor și a lovit cu trei săgeți: Florentin Matei, Adrian Stoian și Carlos Fortes. Toți trei jucători de atac. Rămâne să mai rezolve până când începe play-off-ul un fundaș central, fiindcă asta vrea și asta mai trebuie la o echipă decimată de accidentări în 2018 în special în compartimentul defensiv, acolo unde fie Bălașa, fie Planici s-au confruntat cu probleme medicale. Doar că patronul FCSB nu se mai grăbește acum. "Gata, am pus stop puțin! Să înceapă Jihadul pe teren, cum zice finul Cristi Borcea", a comentat Becali.

100.000 de euro, nu mai mult

În continuare ținta lui predilectă pentru postul de fundaș central este Iulian Cristea, apărătorul de 24 de ani care va sosi din vară la roș-albaștri. Ideea este că bucureștenii își pot permite să aștepte primele patru etape din sezonul regulat pe 2019, fiindcă perioada de mercato în Liga 1 se închide oficial pe 25 februarie. Gaz Metan va avea partide grele cu Astra, Poli Iași, Sepsi și Botoșani, medieșenii fiind acum pe locul 8, la 3 puncte de giurgiuvenii ce ocupă ultimul loc de play-off. "Edi Iordănescu și cei de acolo sunt băieți deștepți, așteaptă să vadă dacă mai au șanse la play-off sau nu. Dacă ies din calcule în startul lui 2019, o să accepte suta de mii de la Becali fiindcă oricum îl vor pierde gratis pe Cristea la vară, băiatul semnând deja la Palat. Și-atunci, îl putem legitima în timp util pentru play-off", au comentat oficialii vicecampioanei. 

2 goluriși 2 assist-uri are Iulian Cristea în 18 meciuri în toamnă pentru Gaz Metan

Momcilovici, apt de joc

Marko Momcilovici a revenit de ieri la antrenamente, așa cum a anunțat Gazeta de ieri. Fundașul stânga ar trebui să fie titular în acest sezon, dacă nu va recidiva din nou. S-a putut pregăti normal, azi se va decide dacă va juca mâine în primul amical al anului, cu Luzern. El n-a mai jucat din miezul verii, de la începutul lui august. S-a lovit în prima repriză a turului cu Hajduk Split (0-0), ruptură musculară, trebuia să stea doar o lună, a stat trei, a revenit la antrenamentele normale și a fost rezervă cu Poli Iași (2-1) la finele lui noiembrie, apoi i-au recidivat problemele. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  16 Ianuarie 2019, 18:08

Şi ce o să facă Cristea la FCSB ? O să mai dea o pasă de gol atacanţilor adverşi ?

digei
digei  •  16 Ianuarie 2019, 17:48

Din EL posibil sa ajunga in grupe, eventual si in primavara, cum ne-a obisnuit sa aiba noroc chior la sorti... Din calificarile UCL nu va prinde nici macar Play Off-ul. Becali, ce de obicei, baga bani ca sa iasa in pierdere la final.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează