FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HAPOEL BE'ER SHEVA 1-1

Șumudică is Not Impressed :) » Reacție după calificarea FCSB-ului în primăvara europeană: "Dacă pui 3 echipe nu fac cât Roma"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 13:33

Marius Șumudică a comentat calificarea FCSB-ului în primăvara europeană după remiza cu Hapoel Beer Sheva de pe teren propriu, scor 1-1. 

Fostul antrenor al Astrei nu minimalizează calificarea obținută de echipa lui Nicolae Dică, dar consideră că echipa sa a reușit acest lucru în condiții mult mai diferite. 

"Noi nu am băgat milioane de euro ca să aducem jucători. Performanța Astrei și anume să iei titlul, să o elimini pe West Ham de două ori, să te califici dintr-o grupă, care, cu tot respectul pentru cei de la FCSB, nu se poate compara niciodată.

Dacă pui trei echipe care sunt cu ei în grupă nu fac cât Roma. Deci, cu tot respectul, au avut noroc la tragerea la sorți.

Becali își permite oricând să facă lucrul ăsta și să pună la dispoziția antrenorului ce este mai bun pe piață", a zis Șumudică la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
ucluj2011
ucluj2011  •  03 Noiembrie 2017, 20:43
Postat de randoom.__ pe 03 Noiembrie 2017, 15:43

fals. este exact invers. citeste si plange. voi rapidistii sustineti o clona amagindu-va ca este rapid bucuresti. http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/topic/37103-adevarul-despre-brand-palmares-etc-de-la-un-suporter-craiovean/ daca nu ai continuitate sportiva si juridica nu poti sa spui ca ,clona academira rapid este rapid bucurtesti si cu siguranta nu poti sa spui ca,clona csa regal din 2017 este Steaua. contravine oricarei logice. rapid a fost radiata si nu mai are cum sa existe.

Vla , bla , bla... Ăia SUNT Rapidul , voi NU sunteți Steaua. Nu am timp să-ți desenez acuma pentru că a început Vocea României și în 3 minute trebuie să înceapă și Astra-Craiova... dar o voi face dacă insiști , cu toate că , cred că și tu știi că ce spui tu sunt baliverne. Întreabă UEFA dacă nu măcrezi pe mine. Ce se întîmplă cu Rapid sa întîmplat de MUUUULTE ori cu echipe (unele chiar mari) din Europa. Voi în schimb nu aveți nici nume , nici .... de fapt NIMIC. FCSB-ul va dispărea încet dar sigur odată cu accederea CSA Steaua pe prima scenă a fotbalului românesc , și stați liniștiți că pînă atunci vor avea și sponsori.

ucluj2011
ucluj2011  •  03 Noiembrie 2017, 20:36
Postat de Cristi Cri pe 03 Noiembrie 2017, 19:54

Sumudica vorbeste prostii. Steaun nu a avut noroc. Este cu un coeficient mare. Si-a facut norocul prin rezultate constante in Europa. Nu ca Astra care joaca sa vanda tot. Are si antrenori de conjunctura, ca Sumudica, trecut pe acolo rapid.

Nu , FCSB sa calificat pe bune , merită , are cel mai bun lot din România și dacă se întărește (în loc să vîndă 3-4 jucători așa cum vrea Becali) chiar poate să facă o figură frumoasă în Europa.... DAR Șumudică ARE dreptate totuși. Ei nu au cheltuit bani nici pe departe ca Becali , echipa Astrei și mulți jucători de acolo au fost CREAȚI și FĂCUȚI (să joace bine ) de Șumudică , iar grupa Stelei ÎNTRADEVĂR nu este nici la... "brîul" grupei din care a făcut parte Astra... hai sp fim FairPlay și să recunoaștem și noi romînii niște lucruri măcar cîteodată. deci Șumudică chiar ARE dreptate și asta o știm cu toții. Că unii nu vor să recunoască asta.... treaba lor , și ce dacă!!!

1325245327494140
Cristi Cri  •  03 Noiembrie 2017, 19:54

Sumudica vorbeste prostii. Steaun nu a avut noroc. Este cu un coeficient mare. Si-a facut norocul prin rezultate constante in Europa. Nu ca Astra care joaca sa vanda tot. Are si antrenori de conjunctura, ca Sumudica, trecut pe acolo rapid.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează