FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - GAZ METAN 1-0

Șumudică parafrazat de jucătorii din Liga 1: "Vrem respect" + Reacția lui Ionuț Popa

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 20:20

Alexandru Popovici, jucătorul lui ACS Poli Timișoara, l-a parafrazat pe Marius Șumudică la finalul meciului câștigat cu Gaz Metan, scor 1-0, și a cerut respect locuitorilor din Timișoara.

"E o victorie importantă. Câștigăm ca în filme vorba domnului Șumudică. Nu mai e o surpriză pentru nimeni ca noi să câștigăm. E foarte greu pentru alte echipe să câștige aici. Devenim tot mai puternici. Nu știu dacă e o victorie meritată, dar faza de la corner a decis meciul.

Salariile sunt mici aici, bonusuri nu sunt, spectatori nu sunt. Suntem doar noi cu noi. Avem doar prime de obiectiv și sperăm să le luăm. Sperăm să ne luăm banii. Merităm mai mult respect pentru cei din oraș pentru că am revenit de la minus 14 puncte", a declarat Popovici la TV Dolce Sport.

"doman mi-a spus că merit să fiu antrenorul anului"

Ionuț Popa nu s-ar mira să fie declarat antrenorul anului, ținând cont că a început campionatul cu un handicap de 14 puncte și acum ocupă locul 4 în play-out, cu 21 de puncte.

"Doman mi-a zis astăzi că dacă vom câștiga și azi fără 5-6 jucători voi fi antrenorul anului. I-am zis să nu mă flateze că oricum nu va juca. Timișoara nu vrea să facă spectacol, ci să câștige meciuri. Marți vom merge la Astra cu toți accidentații și sperăm la rezultate bune.

Vrem ca cele trei competiții în care suntem angrenați să-și amintească mereu de Poli Timișoara. L-am auzit pe Șumudică plângându-se că noi vom fi mai odihniți. Noi am jucat 4 meciuri în 9 zile. Nicio echipă din România n-a început cu o penalizare de minus 14 puncte. Mai avem nevoie de cel puțin 3-4 victorii ca să ne salvăm", a adăugat Popa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  21 Aprilie 2017, 08:43

Nu e rau. Nu e rau deloc. Sa se vada ca exista viata fotbalistica si-n Banat. Poate refaceti si coeziunea spectatorilor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  21 Aprilie 2017, 07:33

Bravo D-le Popa,bravo ACS POLI,suntem aproape salvati,ne mai trebuie vreo trei patru victorii si suntem salvati!!!!!!!!!!

1740017484
Bleotu Gheorghe  •  21 Aprilie 2017, 00:34

Respect Poli! Respect pentru antrenor! Respect pentru jucatori!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează