FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică știe ce se va întâmpla la Derby de România + de ce nu l-a putut lua pe Alibec și promisiunea pe care o face

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 10:23

Marius Șumudică a vorbit despre derby-ul dintre FCSB și Dinamo de azi, dar a comentat și transferul lui Denis Alibec la Astra Giurgiu. A explicat de ce nu l-a putut lua la Al Shabab, însă recunoaște că ar putea reprezenta o soluție în iarnă. 

" FCSB și Dinamo sunt două echipe total opuse ca filosofie. Bratu merge pe tineri, își dorește să reușească, pe când Steaua e o echipă cu valoare, cu un lot puternic. Dar cred că se va termina egal.

4-3-3 e unul dintre cele mai grele sisteme pe care le poți juca. FCSB nu poate juca acest sistem niciodată atât timp cât Pintilii nu era pe teren. E părerea mea!", a zis Șumudică la TV Digi Sport.  

...despre Alibec: "Denis e un jucător care pe mine m-a ajutat. L-am dorit foarte mult. Dar n-a depins de mine foarte mult. Există posibilitatea să vină în iarnă. Depinde ce va face sau unde voi fi eu. E clar că e jucătorul pe care eu mi-l doresc. Am o legătură strânsă cu el.

Eu am tot refuzat ce mi s-a propus, ca să-l iau pe el. Dar până la urmă mi-a fost adus un brazilian, Artur, pe care s-au plătit 3 milioane de euro. Dacă Denis își vede de treabă până în iarnă, n-are cum să nu se vândă. Poate face bani mulți. A bătut pasul pe loc în ultimul an. Pentru mine e o variantă, dar va avea oferte din Europa", a zis Marius Șumudică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează