FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică surprinde din nou: "CFR n-are nicio șansă la titlu!" + "Mi-aș dori ca FCSB să ia campionatul, e ca Horia Tecău" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 13:15

Marius Șumudică, fostul tehnician al Astrei, în prezent la Kayserispor, a recunoscut că s-ar bucura dacă FCSB va lua titlul în sezonul următor, datorită celor șase foști jucători ai Astrei prezenți acum în lotul roș-albaștrilor. 

"Echipa de acum nu e nici FCSB, nici Astra. E un dublu mixt așa, cum e la Tecău când joacă la turnee.

Sincer, chiar mi-aș dori să ia campionatul, chiar dacă știți foarte bine că nu e o echipă pe care o simpatizez.

Având în vedere că sunt șase jucători care au lucrat cu mine, care m-au ajutat în carieră, le doresc din suflet să ia campionatul. Clar, FCSB e favorită la campionat. CFR Cluj n-are nicio șansă. FCSB va lua campionatul cu mult înainte să se încheie sezonul", a declarat Marius Șumudică, conform TV Dolce Sport. 

"Oricum, FCSB e altceva. Când apar, șapte camere de filmat sunt după ei. Când apărea Astra, era și o cameră rătăcită pe undeva. După, și camera aia rămânea fără baterie" Marius Șumudică 

Junior Morais, Filipe Teixeira, Constantin Budescu, Denis Alibec, William de Amorim și Gabriel Enache sunt cei șase jucători de la FCSB care au fost transferați de la Astra în decursul ultimelor două sezoane. 

Pe listă se afla și Boldrin, însă acesta a fost transferat în această vară chiar de Kayserispor, noua echipă a lui Marius Șumudică. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
poison
poison  •  27 Iunie 2017, 16:10

Ii umfla pe fcsb-eee-i, doar doar o veni el antrenor cand Dica va zbura!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  27 Iunie 2017, 16:05

Ce oftica vedea din sculare in culcare ciobanul din pipera la ASTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu s-a lasat pana nu a cumparat 70% din echipa. Un crestin adevarat

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2017, 15:54
Postat de Romulus Hurmuzache pe 27 Iunie 2017, 15:29

Inca o echipa distrusa de FCSB.Jucatorii Astrei cumparati pe bani modesti si cel mai bun antrenor din Liga1 (Marius Sumudica),alungat in Turcia.Asta e.In România ciobanul fcsbist da cu măciuca (ghioaga).

ete vrajeli. ala face misto de ei. unii chiar cred.)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează