FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID 2-0

EXCLUSIV / VIDEO „Sunteți echipa CFR-ului în play-off?”. Cum a răspuns jucătorul lui Sepsi la întrebarea reporterului GSP

FOTO Cristi Preda +19   FOTO
FOTO Cristi Preda

Articol de , , - Publicat marti, 11 aprilie 2023 15:04 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 15:43

Sepsi s-a impus pentru prima oară în istorie în fața Rapidului, 2-0, și îi ține pe giuleșteni în spatele plutonului fruntaș. Portarul lui Sepsi, Roland Niczuly, a vorbit despre victorie, despre planuri de viitor și a fost ferm pe poziții când a fost întrebat dacă echipa covăsneană e "satelitul" CFR-ului în play-off

Cu un Roland Niczuly imperial în meciul de luni seară, cu Rapid, Sepsi a păstrat cele trei puncte puse în joc, după un 2-0 de poveste. Tudorie și Ștefănescu au marcat golurile, pentru prima victorie a gazdelor din istorie împotriva bucureștenilor.

„O victorie importantă pentru că până acum, în cinci meciuri, nu câștigaserăm niciodată cu Rapid. Am și pregătit foarte mult acest joc și, spre bucuria noastră, am spart gheața. Diferența? Pe greșeala adversarului! La portari, greșelile se văd. În acest meci și eu am pus umărul la victorie", a spus Roland. 

Acum, pentru Sepsi vine CFR. Atât în campionat, cât și în Cupa României. Deranjat de mesajele din spațiul public că ar fi echipa CFR-ului în bătălia pentru supremație din Liga 1, portarul de 27 de ani a fost ferm pe poziții.

Bergodi, după ce a răpus-o pe Rapid: „Am fost surprins, mă așteptam la altceva”
SEPSI OSK - RAPID 2-0
Bergodi, după ce a răpus-o pe Rapid: „Am fost surprins, mă așteptam la altceva”

"Se vorbește mult la noi în țară... S-a mai vorbit că suntem echipa CFR-ului și acum doi, trei ani am arătat că nu suntem și i-am bătut pe clujeni la ei acasă. Și în acest play-off lumea a spus că doar vom face act de prezență. Aceste lucruri ne motivează și ne dau putere pentru fiecare meci și vrem să demonstrăm că vrem să urcăm cu toate echipele", a declarat acesta în exclusivitate pentru GSP.ro.

Chestionat pe marginea locului din clasament, Roland a răspuns: „Sperăm la un loc, două mai sus. Nu ne dorim locul 6, mai ales că așa ne-a catalogat lumea. Mai avem și Cupa României, iar acum acesta este obiectivul principal al echipei. Să ajungem în finală și, dacă vom fi buni, o să și câștigăm".

9,00este cota lui Sepsi să se impună în meciul cu CFR de etapa viitoare, partidă ce se va juca în Gruia, pe 15 aprilie

CITEȘTE ȘI:

Plan amplu de protest la care se gândesc ultrașii Rapidului: „Vreau să vorbim cu toți băieții, cu toată lumea”
RAPID
Plan amplu de protest la care se gândesc ultrașii Rapidului: „Vreau să vorbim cu toți băieții, cu toată lumea”
Cifre șocante în Sepsi - Rapid: Alex Ioniță II a dat mai puține pase decât portarul Moldovan!
Sepsi - Rapid 2-0
Cifre șocante în Sepsi - Rapid: Alex Ioniță II a dat mai puține pase decât portarul Moldovan!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  11 Aprilie 2023, 17:20

Mai Craițoiule!Cum zice și Lacatuș?!(de GG al vostru?!)Zice„Cât tupeu sa ai”!Bah,cât tupeu sa ai TU,ca sa zici de Sepsi așa ceva-care Sepsi(de când a plecat Leo Grozavu de la ei), dimpotriva „a virat”catre Becali al vostru,pentru ca...are oi mai multe,mândre și cornute!Iar la ultimele meciuri cu fcsb, au fost jucatori de la Sepsi care...s-au facut ca joaca!

eunescu09
eunescu09  •  11 Aprilie 2023, 16:50

Nu iese foc fără fum iar fum a fost destul. Ca și în relația Botosani- FCSB.

1945sv0509
1945sv0509  •  11 Aprilie 2023, 16:45

Au trecut doar cateva zile de cand asa zisii reporteri de la gsp faceau afirmatia ca Sepsi ar fi "pres in fata lui becali".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează