LIGA 1    •   TRANSFER

Supertransfer pregătit de Astra Giurgiu! EXCLUSIV Detalii de la negocierile cu un stranier campion în Croația

Articol de — Vlad Nedelea Luni, 08 Ianuarie

Astra pregătește plecarea lui Alexandru Ioniță, fotbalist dorit insistent de CFR Cluj și Kayserispor. Până atunci formația giurgiuveană pregătește o superlovitură pe piața transferurilor.Edi Iordănescu îl dorește insistent pe Florentin Matei, jucător care în sezonul trecut a câștigat titlul în Croația cu Rijeka.

Mijlocașul central de 24 de ani are mari șanse să semneze cu Astra, urmând să fie împrumutat de Rijeka pentru 5 luni, până la finalul lunii mai.

Cum salariul jucătorului cotat la 1 milion de euro este cu mult peste posibilitățile Astrei, acesta va fi suportat în totalitate de clubul croat.

În acest sezon Florentin Matei a jucat 13 partide la Rijeka în toate competițiile. A reușit să marcheze 3 goluri și să ofere o pasă decisivă. În sezonul trecut a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei.

51 de meciuri 
a adunat Matei pentru Rijeka, reușind să înscrie de 7 ori și să ofere 8 pase decisive 

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

capca1  •  09 Ianuarie 2018, 09:47

Ce hal de ”om de bază” poate fi ăsta dacă Rijeka îl împrumută și-i suportă și salariul ?!

Bobaru Ionel  •  08 Ianuarie 2018, 20:48

Sunteti dusi cu capu".Ce *** de super transfer daca aia-l dau si mai platesc si salariul sa scape de el.N-am nimic cu baiatu" e ok dar *** dracului de ziaristi......

Gigel Borcanel  •  08 Ianuarie 2018, 18:02

Mai vorbiţi de Negoiţă. Infractorul ăsta paranoic care e patron la Astra are o avere mai mare decât Negoiţă şi e mai zgârcit umflatu . Cum să iei mă un jucător împrumut gratis şi să îi suporte tot clubul salariul. Cât are la Rijeka, 50000 pe lună? ***..

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase