FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Surpriză de proporții: Torje ar putea reveni în Liga 1, dar nu la Dinamo » Ce echipă îl dorește

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 17:14

Gabi Torje (28 de ani) și-a reziliat contractul cu formația rusă Akhmat Groznîi și ar putea bifa o revenire surpriză în Liga 1.

Nu la Dinamo, clubul la care a avut cele mai bune evoluții ale carierei, ci la o nou-promovată. TV Digi Sport scrie că mijlocașul este dorit de Dunărea Călărași, echipa antrenată de Dan Alexa.

Singurul impediment ar fi pretențiile financiare ale jucătorului, care nu e dispus să accepte un salariu mic, având în vedere că de-a lungul carierei a primit salarii extrem de generoase la echipele pe la care a trecut.

De-a lungul carierei, Torje a evoluat pentru Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek și Akmat Groznîi.

2 goluriși 2 assist-uri a reușit Torje în 2018 pentru Dinamo în 8 meciuri, când a strâns în medie 55 de minute per partidă

Vezi și: A rămas pe drumuri! Torje are cumpăna vieții, după ultima aventură la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
122444612029893
Rica Sectoristu  •  25 August 2018, 03:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 August 2018, 20:01

Torje ar trebui sa joace, nu conteaza unde. sa joace, sa-si intre in ritm. Ramane o optiune chiar si pentru nationala. Si el trebuie sa puna osul. Daca nu a pus bani deoparte pana acum chiar a jucat degeaba pe afara. Cariera trb sa fie pe primul loc.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  24 August 2018, 18:53

Salariu mare pentru ce ?!?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează