FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Surpriză la o săptămână după derby-ul Ligii a 4-a » De la CSA Steaua direct la FCSB!

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 10:26

Marcel Bârsan a fost delegat la meciul dintre Viitorul și FCSB, după ce în urmă cu o săptămână era la "centru" în L4 la duelul CSA - Rapid.

  • FCSB joacă sâmbătă, de la 20:45, împotriva Viitorului. Partida este liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Arbitrul bucureștean de 36 de ani nu este pe lista FIFA a României, dar primește din partea Comisiei Centrale meciuri importante. După ce-a fost delegat la derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, dar și la Astra - Viitorul, de această dată Marcel Bârsan a primit o nouă partidă extrem de importantă. Sâmbătă, la duelul dintre Viitorul și FCSB, Kyros Vassaras l-a ales tot pe Bârsan.

Acesta se află la cel de-al 18-lea său meci din sezonul curent și cel de-al 90-lea din întreaga carieră din prima ligă din România. În actualul campionat a arătat patru cartonașe roşii şi a dictat trei penalty-uri. "Centralul", jurist de meserie, dar și profesor de educație fizică și sport, primește derbyul etapei din Liga 1 după ce în urmă cu câteva zile se afla la un meci tare de Liga a 4-a, duelul dintre CSA Steaua și Academia Rapid.

Steliștii trebuie să-și facă probleme odată cu delegarea lui Bârsan la Ovidiu! În actualul sezon s-au mai întâlnit cu Marcel de două ori și nu au nicio victorie! Au pierdut 1-0 la Iași și-au terminat la egalitate, 1-1, în derby-ul cu CFR Cluj de la București.

De partea celalaltă, Viitorul a fost arbitrată de arbitrul bucureștean de 4 ori în actualul sezon: o singură victorie, 2-0 în deplasare cu Astra, în rest două remize, cu FC Voluntari și ACS Poli, și o înfrângere, cu FC Botoșani. 

1,57este cota caselor de pariuri pentru ca FCSB să se impună sâmbătă seara în fața campioanei României, Viitorul pleacă cu șansa a doua, cota 6,20 pentru un succes în fața roș-albaștrilor

CLASAMENT

clasament

PROGRAMUL ETAPEI A 6-A

program

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
davveroirl
davveroirl  •  20 Aprilie 2018, 18:54
Postat de valeri_gazaev pe 20 Aprilie 2018, 14:26

Nu uitati esentialul : fc fcsb nu e steaua !

Nici ca esti prost si frustrat nu uitam...

100466354012178
Joachim Makay  •  20 Aprilie 2018, 16:15
Postat de valeri_gazaev100 pe 20 Aprilie 2018, 11:00

"Steliștii trebuie să-și facă probleme odată cu delegarea lui Bârsan la Ovidiu! În actualul sezon s-au mai întâlnit cu Marcel de două ori și nu au nicio victorie!" Un nou articol de cea mai proasta calitate marca craitoiu. In primul rand sunt fecesebisti nu stelisti, tribunalul le-a luat dreptul sa foloseasca aceasta titulatura, iar acum cum cna ar trebui sa amendeze drastic gsp-ul pentru ca un astfel de "ziarist" isi permite sa nu respecte hotararile justitiei. In al doilea rand, singurul care-si face probleme e chiar craitoiu, nu-mi aduc aminte ca barsan sa fi gresit vreodata in defavoarea fecesebeului. In al treilea rand, bagati odata la cap : fc fcsb nu e steaua !!

Sa-idea Dumnezeu sanatate si viata lunga lui Valerii Moraru .

valeri_gazaev
valeri_gazaev  •  20 Aprilie 2018, 14:26

Nu uitati esentialul : fc fcsb nu e steaua !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează