FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Surpriza lui Bergodi pentru această iarnă! A luat la pregătire un fotbalist de doar 16 ani

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 19:08

FC Voluntari a reluat pregătirile sub comanda lui Cristiano Bergodi. Azi, fotbaliștii au trecut și prin sala de forță, iar după amiază au avut parte de alegări în zăpadă și jocuri cu mingea.

Printre jucătorii care se antrenează sub comanda italianului se află și Alexandru Chilili, un tânăr de doar 16 ani, internațional român. Fotbalistul are mari șanse să fie păstrat și să plece în cantonament alături de ilfoveni.

Alexandru Chilili s-a antrenat alături de FC Voluntari și în ultimele săpămâni din 2018. Tânărul fotbalist e printre remarcații de la echipa a doua, pregătită de Cosmin Bărcăuan.

"Băiatul acesta, dacă se va pregăti la fel, scoate clubul la liman. Și sportiv și financiar", a spus Ioan Andone despre Chilili la Radio Sport 1.

Chilili, fundaș central de meserie, face parte și din lotul naționalei U17, care între 20 și 26 martie va merge în Antalya.

Citește și:

 EXCLUSIV A fost dat afară de Dinamo, dar tocmai a semnat cu o altă formație din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează