FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Surpriză: Reghe e încă sub contract cu Craiova, Papură este director tehnic » Cine va sta pe banca Universității în meciul cu U Cluj

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 16:55 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 18:02

Potrivit regulamentului, Craiova are la dispoziție 30 de zile pentru a numi un antrenor principal cu licență PRO. Până la găsirea unuia, patronul Mihai Rotaru poate pune pe oricine pe bancă. Iar Papură, căruia i-a dat echipa pe mână, s-o pregătească, are și licența PRO!

Meciul cu U, de la Cluj, vine pentru Universitatea Craiova la capătul unei săptămâni pline de turbulențe, generate de plecarea intempestivă a antrenorului Laurențiu Reghecampf. Patronul Mihai Rotaru i-a dat echipa pe mână lui Corneliu Papură și, pentru că numirea lui Reghe la Al Tai stă încă sub semnul întrebării, clubul a venit cu precizări într-un comunicat publicat zilele trecute:

„Știința la zi. La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii staffului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului.

Declarație anti-Reghecampf: „M-aș face de râs dacă l-aș pune iar antrenor”
CSU CRAIOVA
Declarație anti-Reghecampf: „M-aș face de râs dacă l-aș pune iar antrenor”

Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă.

Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic, ajutat de:

  • Dragoș Bon și Ionuț Stancu, antrenori secunzi
  • Cătălin Tudor și Daniel Ene, preparatori fizici
  • Daniel Tudor, antrenor cu portarii
  • Marius Francisc, analist video”

Universitatea Craiova are la dispoziție 30 de zile pentru a-și găsi un antrenor cu licență PRO

Altfel spus, Reghe e încă antrenorul echipei, motiv pentru care, deși se ocupă de pregătirea acesteia, Papură figurează ca director tehnic! O situație care atrage după sine întrebarea: Va putea «Papi» să conducă echipa de pe bancă pe Cluj Arena? Să dea indicații și să decidă schimbările? Răspunsul este „da”. 

Conform regulamentului, Universitatea are la dispoziție 30 de zile pentru a-și găsi un tehnician cu licență PRO, perioadă în care conducerea poate pune pe oricine pe bancă. Mai mult, Papură chiar deține această licență!

Papură are mari probleme în centrul apărării, Rotaru e supărat

Altfel, pe "interimarul" oltenilor îl așteaptă un meci extrem de dificil în Dealul Feleacului, inclusiv prin prisma problemelor de personal cu care se confruntă în centrul defensivei. Gjoko Zajkov s-a accidentat la naționala Macedoniei, a fost operat și va lipsi timp de două luni, iar Badelj este suspendat după eliminarea din meciul cu Sepsi (2-1).

Surse ale Gazetei au dezvăluit că în Bănie supărarea este mare, pentru că CCA, inclusiv prin vocea președintelui Kyros Vassaras, a recunoscut că arbitrul Horațiu Feșnic a greșit cu „roșul” arătat croatului, dar, cu toate acestea, Comisia de Disciplină i-a menținut suspendarea de o etapă. 

Citește și alte știri din Superliga: 

Fotbalul privat răsuflă ușurat! Noua Lege Fiscală nu pune presiune decât pe echipele conectate la banii publici. Pentru Becali, Varga, Rotaru și Șucu, mărirea taxelor va fi infimă. Care va fi statutul lui Sepsi!

Cine este Robert Stănici, fotbalistul care l-a abuzat rasial pe Dawa » Face parte dintr-o familie de sportivi + Tatăl și fratele lui au făcut pușcărie

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează