FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 26 AUGUST, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Surpriză! Unde se va disputa meciul din etapa a opta dintre FC Voluntari și Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 13:44

FC Voluntari își schimbă din nou stadionul pe care dispută meciurile de acasă. Dacă ilfovenii au jucat primele trei meciuri în care au fost considerați "gazde" la Ploiești, lucrurile vor sta altfel la meciul din etapa a opta cu Dinamo.  

Duelul dintre FC Voluntari și Dinamo va avea loc la Pitești, pe stadionul "Nicolae Dobrin".

"Ca urmare a solicitării clubul FC Voluntari, meciul din etapa a 8-a, dintre FC Voluntari și FC Dinamo se va disputa la Pitești, pe stadionul Nicolae Dobrin. Partida este programtă sâmbătă, 26 august, cu începere de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport", a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal. 

Cel mai probabil, gruparea ilfoveană a fost forțată să schimbe stadionul din cauza faptului că Petrolul Ploiești va disputa primul meci din noul sezon al Ligii a treia în aceeași zi, partida "găzarilor" urmând să fie programată în nocturnă. 

Ilfovenii au mai disputat un meci la Pitești, sezonul trecut, în ultima etapă din play-out, când au fost învinși de Concordia Chiajna, scor 0-1. 

Echipa lui Claudiu Niculescu se va întoarce curând pe arena "Anghel Iordănescu" din Voluntari, imediat după ce vor fi finalizate lucrările de la instalația de nocturnă. 

  • FC Voluntari - Dinamo se joacă sâmbătă, 26 august, de la ora 21:00, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1705386586408212
Petre Pepe Popescu  •  18 August 2017, 19:43

Citeste si apoi comenteaza!!! Voluntariul are stadion,dar monteaza acum nocturna .

ionutstv
ionutstv  •  18 August 2017, 18:26

Trebuia in groapa sa fie omenie pana la capat.

fangigi
fangigi  •  18 August 2017, 17:08

Nu e normal ca o echipa fara stadion sa fie admisa in prima liga a tarii! E valabil si pt fcsb!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează