FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - VIITORUL

Suspendat, Dan Alexa nu a ezitat să transmită indicații din tribună echipei sale la înfrângerea cu Viitorul » Încalcă regulamentul?

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 17:33

Dunărea Călărași nu l-a avut pe bancă pe tehnicianul Dan Alexa, acesta fiind suspendat la partida cu Viitorul din Liga 1, încheiată 0-1. 

"Chirurgul" a luat loc în tribune și a fost neliniștit pe toată durata partidei. A gesticulat nervos și a fost surprins în mai multe rânduri de camerele TV transmițând informații secundului său prin intermediul telefonului sau chiar prin viu grai. 

Două practici la care apelează toți antrenorii din Liga 1 care sunt suspendați. În prezent, regulamentul nu împiedică în mod clar ca antrenorii să nu intre în dialog cu colaboratorii sau cu propria bancă.

Antrenorii suspendați pot lua loc în tribună și nu au în mod normal dreptul de a intra în contact cu jucătorii la vestiare, pe banca de rezerve sau în incinta terenului de joc! Totuși, conduita lor afișată în tribune nu e reglemntată clar de legea în vigoare.

În Europa e altfel

La meciurile desfășurate sub egida UEFA, forul continental nominalizează un reprezentant care în astfel de cazuri supraveghează ca antrenorul suspendat să nu intre deloc în contact cu vreun membru al propriei echipe. 

Dan Alexa a fost suspendat după partida cu FCSB din Cupa României, câștigată cu 2-1, în care a părăsit de mai multe ori spațiul de pe margine destinat antrenorului. 

Citește AICI cronica partidei Dunărea Călărași - Viitorul 0-1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează