FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

"Susținătorul FCSB" Gigi Becali surprinde după egalul cu Viitorul: "Au jucat de parcă erau drogați sau erau blat!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 23:08

Gigi Becali a intervenit după meciul terminat de FCSB la egalitate cu Viitorul, scor 2-2. Retras, cel puțin la nivel verbal, de la echipă, omul de afaceri a comentat pasul greșit făcut de formația roș-albastră, dar așteaptă cu interes meciul cu CFR. 

"Ca susținător al echipei familiei vorbesc. Nepotul meu susține echipa de doi ani. Nu pot să nu răspund televiziunilor. Vasile Geambazi încă nu vorbește. Să nu cumva să greșească, va vorbi mai târziu.

Prima repriză m-am gândit că au mâncat ceva prost. Că au avut ceva în mâncare, că a fost stricat. Toată echipa era drogată. Și Viitorul a fost în formă. Dacă Vînă juca împotriva CFR-ului, el și cu Mățan, altul era rezultatul.

Nu avem voie să pierdem meciul cu CFR Cluj. Nu ne mai permitem un egal.

Nu înțeleg, am jucat de parcă am fost blat azi. Dacă nu scoți măcar un egal cu CFR, nu meriți să iei titlul!

În condiții normale n-ar trebui să pierdem cu CFR Cluj. Ok, ei nu sunt o echipă slabă, au jucători puternici, dar noi avem prima șansă. Jucăm acasă, suntem și mai valoroși", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  22 Aprilie 2018, 15:35

Posibil blat (nu-i de mirare: nas-fin).Dincolo de constatarea becaliceasca,FCSB in prim repriza nu a fost pe teren !! Echipa nu a jucat nimic,arogantul puscarias pe banca tehnica a fost tacut si inghitea uscat...copii lui Hagi au facut sah-mat cu Alibec,Budescu,Tanase & Co,chiar renuntand sa marcheze al 3-lea si al 4-lea gol !! In repriza 2-a,hagistii au predat terenul pentru egalare. Scenariu acceptat anterior de ambele parti respectat si facut cu exactitate! Oricum,fcsb nu are stofa de campioana !! CFR si Craiova cele doua echipe de valoare in campionatul nostru vor localiza pe bucuresteni acolo unde ii este locul: 3 !! CFR cu "ungurii" lui Becali cred ca vor castiga campionatul,si domnul lui Becali va pedepsii pe finantarorul guraliv si jignitor cu un loc 3 in campionat !!

danut1971
danut1971  •  22 Aprilie 2018, 11:39

a castigat fcsb-ul fiindca si-a facut barsan din nou si-a platit datoria fata de tine

catalynn
catalynn  •  22 Aprilie 2018, 11:28

Bai Jalbert care cica esti mare profesor cu 3 facultăți IQ 117 si deloc becalist (toate glume de proasta factura, dar in Manastur merg) debandada de pe NA de acum o saptamana a pornit, in caz ca ai uitat, de la un banner fcsb = Steaua. Steliștii de la SUD si rapidiștii isi vedeau toti de cântările si scenografiile lor, fara absolut nicio urma de beligeranta, nu voia nimeni sa traverseze stadionul sa se bata cu adversarii, pana in scena au intrat niste fcsbisti. Atunci nu a mai contat nimic, s-au dus cativa baieti d8n galerie sa le dea omorul, iar rapidiștii au crezut ca sunt atacați ei si era normal sa riposteze, ca doar nu-s ca vOI! Pe drum de la Unirii la stadion am cântat clasicul “am avut si vom avea mereu boala pe ........ lu’ Rapid “ dar una-i una, alta-i alta, mai copilărim si noi , dar de fapt nu avem nimic cu suporterii Rapidului, sub nicio forma nu venisem la stadion sa ii luam la bataie! Daca ne picau insa niste fcsbisti in maini ....

Vezi toate comentariile (56)
Comentează