FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

VIDEO Susținere pentru Mutu și „săgeți” pentru fanii Rapidului: „Ultrașii să nu uite acest lucru. La derby presiunea va fi pe ei”

Marius Niculae îl susține pe Adrian Mutu
Marius Niculae îl susține pe Adrian Mutu

Articol de , - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 12:44 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 13:41

Marius Niculae e de partea prietenului Adrian Mutu în contrele pe care acesta le are cu galeria Rapidului, nemulțumită de rezultatele giuleștenilor din ultima vreme. „Săgeată” crede că suporterii greșesc atunci când îl trag la răspundere pe Mutu și uită că în sezonul trecut Rapid era doar o nou promovată. 

  • Rapid - FCSB este duminică, de la ora 20:00, în direct la Digi, Orange, Prima și liveTEXT pe GSP.RO.

„Un meci al unor echipe cu obiective total diferite. Presiunea foarte mare e pe Rapid, pe Adi Mutu. O presiune pusă de suporteri, iar eu nu-s de acord cu ei. Pentru că Adi și-a îndeplinit obiectivul. Suporterii sunt pătimași, la cluburile mari pun presiune, nu se mulțumesc cu puțin.

Întâlnire de gradul ZERO la Rapid: „Am avut o discuție cu Adrian Mutu” + „Ei vor aplaudaci, consumatori”
RAPID
Întâlnire de gradul ZERO la Rapid: „Am avut o discuție cu Adrian Mutu” + „Ei vor aplaudaci, consumatori”

Nu e normal să facă ei legea. Nu-s ei patronii. OK, datorită lor apare acea emulație, o atmosferă de care Rapid a beneficiat de multe ori la meciurile de acasă. Însă nu e OK să se vorbească de înlocuirea lui Adi atât timp cât el și-a făcut treaba.

Nu știu dacă putea mai multe Rapid în acest sezon. Deși până la urmă nici celor de la Farul nu le dădeau mulți șanse la începutul sezonului și uite unde sunt. Totuși, să nu uităm că Rapid anul trecut a revenit în Liga 1, nu se poate dintr-o dată să te bați la titlu. Așa era și la Dinamo. Când atingeam un obiectiv, fanii voiau mai mult”, a zis Marius Niculae. 

Marius Niculae: „Diferența o va face forma de moment”

Marius Niculae crede că diferența din acest final de campionat va fi făcută de formă, nu de experiență așa cum s-a întâmplat în câțiva ani în care CFR a reușit să câștige campionatul. 

„Am zis dinainte să înceapă acest play-off că va fi cel mai echilibrat de când e acest sistem. E benefic pentru jucători, pentru spectatori. Avem meciuri tari, cu miză. Sper să o țină la un nivel fizic ridicat. Intensitatea e mare. Sper să nu apară accidentări la următoarele meciuri. Nu va fi decisivă această etapă, orice este posibil. De asta e și frumos. Diferența va fi făcută de forma sportivilor, nu experiența. Pentru că acum fiecare echipă are jucători cu experiență”, a mai zis Niculae. 

Citește și alte articole:

Veste neașteptată venită după 2 ani de chin: „Azi a intrat la joc, încă știe fotbal!”

GSP lansează sondajul primăverii. Ce echipă are cei mai mulți suporteri? În decembrie 2019, sondajul GfK arăta o supremație zdrobitoare pentru FCSB. Votează ce echipă favorită ai!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Normal
Normal  •  22 Aprilie 2023, 10:18

Marius Niculae dovedeste ca are caracter si stie ce vorbeste !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează