FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tactică în stilul lui Becali? Șefii lui CFR Cluj: "Poate face minuni la Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 22:31

Iuliu Mureșan îi dă replica lui Gigi Becali după ce patronul FCSB a lăsat să se înțeleagă că Giedrius Arlauskis ar fi fost propus la echipa lui. Președintele lui CFR Cluj pune presiune pe Andrei Vlad înaintea duelului de sâmbătă: "Poate face minuni, dar și greșeli". 

"Eu, de când sunt la CFR, sunt sigur că nu s-a întâmplat acest lucru, îl cunosc bine pe impresarul lui Arlauskis, e unul foarte bun, profesionist, am mai colaborat, dar e un om care nu face așa ceva. Arlauskis nu are nicio clauză de reziliere și are contract pe trei ani cu noi.

Nu a discutat cu clubul, în primul rând. Se poate discuta, dar dacă noi spunem nu, e nu. Și am spus că nu îl transferăm pe Arlauskis, rămâne la noi, avem nevoie de el. Deci dacă cineva și-a transferat portarul titular, noi acum nu ne permitem să facem acest lucru", a spus Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

...despre Andrei Vlad: "Vlad e foarte talentat, dar nu are experiență și poate face și greșeli. Poate fi un avantaj, dar nu neapărat. Un portar așa cu calități excepționale, cum este portarul de 18 ani al Stelei, poate să facă minuni, dar să și greșească. Vom vedea ce va fi în timpul meciului".

  • FCSB CFR Cluj este sâmbătă, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  09 Februarie 2018, 10:15
Postat de andrei.f pe 09 Februarie 2018, 09:55

Așa e, Becali s-a cam lăcomit la cele 2 milioane luate pe Niță. Totuși eu mă aștept la o victorie a Stelei !

Si eu ma astept sa promoveze fara emotii in Liga a 3-a! E bine!

andrei.f
andrei.f  •  09 Februarie 2018, 09:55

Așa e, Becali s-a cam lăcomit la cele 2 milioane luate pe Niță. Totuși eu mă aștept la o victorie a Stelei !

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  09 Februarie 2018, 06:27

2 solist fara frica!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează