FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Taraba Dinamo » Situații incredibile: jucători de bază pleacă repede și ieftin

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 16:37

Ediția de azi Gazetei Sporturilor dezvăluie că Jaime Penedo, portarul lui Dinamo are șanse mari să plece gratis, la finalul acestui sezon.

Penedo nu e singurul titular al lui Dinamo aflat pe picior de plecare. Adam Nemec se află în aceeași situație, cu contractul scadent în iunie, și există deja o ofertă de la FCSB pentru el. Becali a susținut că a primit acceptul "câinilor" pentru a trata de acum cu slovacul, să nu mai aștepte până în ianuarie, când ar căpăta oricum dreptul de a-l aborda, datorită statutului de fotbalist aflat în ultimele șase luni din contract. Gigi oferă 500.000 de euro pentru un transfer realizat până la sfârșitul acestui an.

Roș-albii știu că mai au șanse foarte mici să-l păstreze pe Nemec, speră doar să nu-l vadă și pe el la rivală, ca pe Gnohere. De-a lungul anilor, "câinii" au stabilit o tradiție ciudată, aduc jucători pentru perioade scurte și apoi îi pierd gratis sau pe bani puțini. 

CINE A MAI PLECAT REPEDE ȘI IEFTIN DE LA DINAMO

Puljici - Împrumutat de la Gent, a jucat doar 21 de meciuri
Bunoza - Împrumutat de la Pescara, a dispărut după 16 partide
Elhamed - După 13 jocuri i-a expirat împrumutul de la Ashdod și n-a putut fi luat definitiv
Palici - După doi ani de contract, a plecat gratis la Mouscron
Bicfalvi - A bifat 8 meciuri și un gol, apoi a semnat în Rusia
Grozav - 11 meciuri și 3 goluri în alb-roșu, până când Terek l-a cerut înapoi
Gnohere - A venit gras, a fost adus într-o formă bună și pierdut în favoarea FCSB
Essombe - A plecat gratis după un sezon, a preferat să meargă în Thailanda 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  24 Octombrie 2017, 12:46

deja ne-am obisnuit de talciocul de vechituri a lui negoita.

fangigi
fangigi  •  23 Octombrie 2017, 19:09

Toti cei enumerati erau sau sunt veniti GRATIS, asa ca nu vad ce e asa grozavie! Daca Negoita ia bani de la cioban si pe Nemec, cum a luat si pe Gnohere, e un artist!:)))

mosvasile
mosvasile  •  23 Octombrie 2017, 18:59

"Becali a sustinut ca are acceptul cainilor sa trateze cu slovacul..."Gresit ! Un adevarat dinamovist,un "caine pana la moarte "nu va permite niciodata o asemenea obraznicie ! Un om serios, daca ar fi dorit sa-l cumpere neaparat pe jucator,ar fi negociat in secret,atat cu clubul cat si cu jucatorul,nu ar manca ce nu trebuie, toata ziua buna ziua, pe la tv ! Macar pentru asta , Negoita ar trebui sa-l trimita la origini !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close