FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 2-3

Tavi Popescu, despre convocarea la „națională”: „Măcar 5-10 minute să intru să joc”

Foto: Raed Krishan (GSP) +15   FOTO
Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 21:23 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 21:41

FCSB s-a impus dramatic, 3-2, în deplasarea de la FC Argeș, în etapa #2 din play-off. 

Dumiter a semnat reușita victoriei în ultimul minut al prelungirilor, iar trupa lui Toni Petrea vine la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, care a făcut pas greșit în deplasarea de la Farul.

Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!” » Derapaje în direct: „Sunt niște «bulangii»” + „El e «parașută»!”
FC Argeș - FCSB 2-3
Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!” » Derapaje în direct: „Sunt niște «bulangii»” + „El e «parașută»!”

Tavi Popescu, după o nouă victorie a celor de la FCSB: „Suntem foarte încrezători”

Tavi Popescu (19 ani) a declarat la finalul partidei că este foarte bucuros pentru succesul obținut la limită de roș-albaștri, dar și pentru prima convocare la echipa națională. Acesta și-a fixat deja obiectivul pentru partidele de la finalul lunii și i-a transmis un mesaj selecționerului Edi Iordănescu.

„Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm în ultima secundă și că am fost convocat la națională. Sper să joc bine și acolo. Într-un fel mă așteptam să fiu convocat, dar poate nu așa de repede.

 A fost un meci foarte tare, ținând cont că stadionul a fost plin. A fost o atmosferă foarte frumoasă. Le mulțumim suporterilor că au fost alături de noi! 

Este bine că nu ne dăm bătuți până la final, că tragem de noi. Au venit cam multe victorii pe final. Suntem foarte încrezători, mai ales că acum vine pauza. Trebuie să ne pregătim mult mai bine, pentru că trebuie să fim acolo, în spatele liderului. 

M-a felicitat toată lumea (n.r. pentru convocarea la națională) și am fost foarte fericit. Mulțumesc domnului selecționer că a ales să mă convoace! Pentru mine ar fi foarte important să intru să joc și 5-10 minute”, a declarat Tavi Popescu la finalul partidei din Trivale.

GALERIE FOTO FC Argeș - FCSB 3-2

+11 FOTO

Clasament play-off

Citește mai multe știri

Greșeli grave de arbitraj în FC Argeș - FCSB! Din 5 faze-cheie, Mladinovici a judecat corect doar una!

Atitudinea argeșenilor l-a nedumerit pe Florin Tănase: „N-am înțeles. De unde și până unde?” + Și-a făcut calculele pentru titlu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
ripensistu
ripensistu  •  21 Martie 2022, 18:42
Postat de paolo19 pe 21 Martie 2022, 05:55

Esti mancat de ura, nu mai poti fi suporter.

Nea Gulie si pe tine te-a prostit oierul.

remarque
remarque  •  21 Martie 2022, 11:37

atmosfera frumoasa in tribuna. S-au auzit clar scandarile ”***!!!!!!” Cum sa nu-i placa lui Tavi. Numai ca in meciurile nationalei, daca va ajunge sa joace, o sa constate ca un fundas care isi face meseria, e altceva decat un jalon cu care e el obisnuit. O sa aiba o revelatie. Sa speram insa ca e bun Popescu si ca e noul Dobrin, Hagi sau Balaci pe care-l asteapta suporterii romani de ani de zile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo19
paolo19  •  21 Martie 2022, 05:55
Postat de ripensistu pe 21 Martie 2022, 00:26

Nu stringi nici un pumn pentru Romania, stringi doar ca sa mai faca ciobanul tau bani.

Esti mancat de ura, nu mai poti fi suporter.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează