FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Țeapă pentru FCSB? Laude pentru jucătorul dat afară: "Va pleca la o echipă din străinătate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 12:40

Gigi Becali a renunțat în această iarnă la Cătălin Golofca, după 4 luni jucate la FCSB.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, este sigur că mijlocașul lateral de 27 de ani va avea o evoluție excelentă și va pleca în străinătate.

"Sunt convins că în vară va pleca la o echipă mai bună din Europa. L-am văzut schimbat și e mai serios. A devenit un fotbalist mai matur și mai atent la valorile lui.

Nu cred că a fost vreodata un participant la viaţa de noapte și oricum îl văd schimbat. Am mare încredere în el. E un fotbalist de o valoare extraordinară. Cred că ne va ajuta foarte mult", a spus Iftime la Pro X.

500.000 €este cota lui Golofca, potrivit transfermarkt.de

Cătălin Golofca a fost vândut de FC Botoşani la FCSB pentru 400.000 de euro și a revenit gratis, urmând ca echipa lui Becali să primescă procent dintr-un viitor transfer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Ianuarie 2018, 14:54

Daca Golofca nu s-a adaptat la FCSB, acest lucru se datoreaza - in exclusivitate! - cuplului Dica-MM Stoica! Inca de la inceput acest cuplu, care a facut mult rau FCSB-ului si lui Becali prin faptul ca, la unison, s-au opus multor proiecte demarate de Becali (ultimul vizat era Gaman pentru ca el nu era pe placul lui MM, acesta avand alte interese cu un fundas centrali adus de el), fiind influentat de bisericutele care s-au format intre cateva grupuri de jucatori agreati de acest cuplu, Dica-MM Stoica.

gicab
gicab  •  31 Ianuarie 2018, 14:45

Ieftine asta eu tot un fel de jijica dor ca fără facultate

juliusmad
juliusmad  •  31 Ianuarie 2018, 14:42

:)))) aaa, daca a spus eftimie, e clar. sigur va pleca cel putin la real madrid :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează