FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Tensiuni în vestiarul lui Dinamo: jucătorii se revoltă! Termen limită pentru noua conducere

Jucătorii s-au săturat să fie ajutați financiar doar din banii strânși de suporteri, ba, mai mult, să nu primească mesaje clare dinspre conducere
Jucătorii s-au săturat să fie ajutați financiar doar din banii strânși de suporteri, ba, mai mult, să nu primească mesaje clare dinspre conducere

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 17:22 / Actualizat joi, 20 august 2020 18:55

Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo,i-a liniștit, momentan, pe jucători, transmițându-le că săptămâna viitoare se fac eforturi mari pentru a se plăti măcar o lună restantă, dar fotbaliștii sunt supărați că iar nu li se spune nimic de banii lor.

Finanțatori noi, metehne vechi. Jucătorii pregătesc startul sezonului, din nou, fără să știe când vor încasa salariile restante. S-au strâns deja două luni și trei săptămâni de neplată, așa cum a anunțat deunăzi Gazeta Sporturilor.

Fotbaliștii sperau ca venirea noului patronat, în frunte cu Pablo Cortacero și Juan Melero, va echilibra balanța financiară. Sau măcar Rufo Collado, noul director sportiv, să vină să le transmită un mesaj exact vizavi de achitarea banilor. Nimic, încă. Până la urmă, tot Gigi Mulțescu s-a implicat. Cu toate că părerile sale nu sunt luate în seamă la transferuri, iar noul management caută să-l schimbe cât mai repede posibil, cu toate că nici nu s-a uscat cerneala pe contractul de prelungire de la începutul săptămânii.

Cu mintea la meci

„Nea Gigi Mulțescu ne-a zis că săptămâna viitoare s-ar putea rezolva cu banii, mai exact cu un salariu. Dar nu e nimic sigur. Dânsul ne-a spus că se va rezolva. Când? Se va rezolva, nu se știe când. Important este să batem luni pe Hermannstadt, chiar nu ne gândim la bani acum. Trebuie să bage și banii, poate spaniolii nu au avut timp pentru asta acum. Săptămâna viitoare mai vin și jucători, sunt așteptați și noii patroni să se întoarcă la București. Nu vrem să judecăm. Dacă nici săptămâna care vine nu se rezolvă, atunci e ceva în neregulă", au spus mai mulți jucători.

Avem de mult timp ideea de a prelua un club de fotbal. România este o țară care se poate dezvolta mult. Dinamo este o echipă care are foarte mulți fani, poate fi asemănată cu Cadiz din Spania. Proiectul nostru a creat entuziasm printre fani, mai ales că este unul dintre cele mai iubite cluburi din România
- Rufo Collado, pentru ideal.es

La mila microbiștilor

Imediat cum s-a încheiat starea de urgență și roș-albii au revenit la antrenamente, fotbaliștii au refuzat să meargă să joace un amical la Voluntari, într-o sâmbătă, în semn de protest. Greva aceea a deteriorat relațiile dintre jucători și conducere, fiind nevoie de intervenția energică a suporterilor-acționari din programul socios DDB, care au plătit ei un salariu restant. De fapt, DDB a achitat peste 400.000 de euro numai pentru plata remunerațiilor fotbaliștilor, ei rezolvând cazul în 2020.

 Vom face investiții în sport și în academii. Obiectivul în primul an este calificarea în play-off. Fără îndoială vom avea oameni din Granada în conducere. Cel mai probabil, 5 sau 6 oameni din Granada vor veni alături de mine la Dinamo
- Rufo Collado, pentru ideal.es

VIDEO. Reîncepe Liga 1: Totul despre Dinamo - Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV A plecat de la Dinamo și s-a dezlănțuit la adresa lui Bogdan Bălănescu: „Pune interesele personale pe primul loc. Are metode neortodoxe”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
flick2020
flick2020  •  21 August 2020, 10:16
Postat de Claudiu Iacob pe 21 August 2020, 09:32

eu nu inteleg de ce in poza e Popa ! E jucător ? E fotbalist ? Sau e doar revoltat ....

Daca il auzi cum vorbeste sau daca doar ii vezi poza iti dai seama ca e incet la minte...foarte incet.

blackknight
blackknight  •  21 August 2020, 10:05
Postat de dvd1 pe 21 August 2020, 00:12

luni la primul meci va fi prima infringere (la scor mare) dintr-o serie foarte lunga de infringeri. Dinamo e prima si cea mai sigura candidata la retrogradare de pe ultimul loc. Trebuiau sa retraga Dinamo din campionat de mult ca sa nu se mai faca glume pe spatele lor. Asta a ajuns Dinamo: rid si curcile de ei. Trebuie sa se inteleaga ca s-a terminat cu Dinamo. Luni prima infringere

hai sa vedem luni.... in cazul tau e predictie sau dorinta?! pe dinamo a nenorocito negoita. poate va ganditi si voi mai bine cu cine votati!

blackknight
blackknight  •  21 August 2020, 10:03

ma baieti... eu ca cititor ce incredere sa mai am in voi?! iesi ati scris ca baga nustiu cati bani, azi ca nu mai sunt bani... ce surse aveti ma voi?! sau doar inventati stiri de dragu sa va citeasca lumea, a?! ati vazut ca lumea e interesata si bagati strambe?! normal ca una o sa pice la un moment dat: cand spui ca un club are bani si ca un club nu are bani in 2 stiri diferite, una din ele o sa fie adevarata sunteti penibili ma!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează