FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Tensiuni la Poli Iași! S-a cerut demisia lui Flavius Stoican

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 17:29

Flavius Stoican, 42 de ani, e contestat de doi consilieri locali, care au criticat dur parcursul lui Poli Iași în 2019 și i-au cerut primarului Mihai Chirica să-l dea afară.

Consiliul Local Iași s-a întrunit miercuri într-o ședință ordinară. Deși principalul subiect pe ordinea de zi a fost aprobarea bugetului Iașiului pentru acest an, discuțiile au alunecat și spre fotbal. Doi consilieri, Florentin Ciobotaru și Mihai Gavril, au criticat dur evoluțiile lui Poli Iași.

În 2019, acasă, Poli nu a câștigat decât un meci, a înregistrat o remiză și a suferit patru eșecuri, golaverajul întâlnirilor din Copou fiind 3-7! Mai mult, toate golurile Politehnicii, care nu s-a impus pe teren propriu în niciuna din cele patru dispute din play-out, au fost marcate după decizii eronate sau discutabile de arbitraj, calitatea jocului suferind din plin.

Drept urmare, după ce a ratat primul obiectiv al sezonului, calificarea în play-off, Iașiul e aproape de a nu-l atinge nici pe cel de-al doilea, câștigarea play-out-ului. Gavril a cerut public demisia antrenorului Flavius Stoican.

Tehnicianul a fost însă apărat de primarul Mihai Chirica, cel care are un rol determinant la club. Astfel că Stoican va rămâne șeful băncii tehnice ieșene cel puțin până la finalul sezonului.

Citește și:

Flavius Stoican nu prelungește cu Poli Iași în orice condiții: „Mai sunt lucruri de pus la punct”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează