FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Teodor Birț, președintele lui Hermannstad, recunoaște legăturile cu impresarii: ”M-am văzut de trei ori cu Zaporojanu și Moraru!”

Teodor Birț, președintele lui Hermannstadt
Teodor Birț, președintele lui Hermannstadt

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 14:07

Președintele Hermannstadt, Teodor Birț, recunoaște legăturile cu cei doi impresari moldoveni, dar neagă implicarea acestora în viața clubului din Sibiu.

După ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit implicările impresarilor Arcadie Zaporojanu și Octavian Moraru la echipa FC Hermannstadt, dar și la alte două prim-divizionare, Poli Iași și Gaz Metan, președintele sibienilor, Teodor Birț, a recunoscut contactatele cu cei doi cetățeni din Republica Moldova, dar neagă că aceștia ar controla din umbră clubul nou-promovat:

"Noi, cei de la Hermannstadt, nu am avut niciodată de a face cu aceste persoane despre care spuneți la nivel administrativ. La nivel de jucători ne-au propus trei fotbaliști de când există clubul nostru. Un brazilian care a plecat acasă, Kuka nu a rezistat nici el. A rămas doar Pedro Moreira, care nici măcar nu este impresariat de acești oameni, ci de un portughez.

Birț a mai ținut să precizeze că cei doi nu se implică în vreun fel la echipă: "Nu avem nicio înțelegere cu acești băieți, nicio treabă! Iar pe Vasile (n.r. Miriuță) nu am eu curaj să îl întreb echipa înainte de meci, dar acești băieți din Moldova! E exclus ca managementul clubului să fie preluat de ei, există un consiliu director, iar eu sunt președintele clubului.

Nu este nimeni implicat nici măcar amical. Cred că i-am văzut de trei ori în viața mea pe oamenii despre care spuneți. Și asta pe Moraru, de fapt. Că pe Zaporojanu l-am văzut o singură dată".

"Știu foarte bine ce s-a întâmplat la Iași și e un exemplu din care toată lumea trebuie să învețe ceva. Noi suntem un club mult prea mic ca să fim implicați în astfel de lucruri. Noi încă încercăm să ne dezmeticim în Liga 1" Teodor Birț, președinte FC Hermannstadt

Rețeaua moldovenească

Gazeta a scris acum două zile că trei formații care pot evolua toate în play-out sunt controlate de doi agenți, Arcadie Zaporojanu și Octavian Moraru. Zaporojanu, care a fost și agentul lui Mircea Lucescu, și Octavian, fiul lui Valerii, patronul cu care a falimentat Rapidul, au antrenor și jucători la Iași, Mediaș și Sibiu. Astfel, se va ajunge la dueluri pentru salvarea de la retrogradare între fotbaliști și antrenori ai cuplului Zaporojanu-Moraru.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  07 Februarie 2019, 15:32
Postat de Abigail Laslas pe 07 Februarie 2019, 15:29

ei, dacă-i pe-asa, cel putin o echipa din alea trei va fi în play-out. Si ghici care a arătat ca se poate pune cu terfeliții dudelangilor?

play-off, sorry

1198766430181192
Abigail Laslas  •  07 Februarie 2019, 15:29

ei, dacă-i pe-asa, cel putin o echipa din alea trei va fi în play-out. Si ghici care a arătat ca se poate pune cu terfeliții dudelangilor?

wba33
wba33  •  07 Februarie 2019, 14:53

Bagati stirile astea la echipa lui Becali. Nu ne mai bagati pe noi in scandaluri cand nu e cazul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează