FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - GAZ METAN 0-2

Thaer Bawab a intrat în topul jucătorilor străini care au evoluat în Liga 1 » Doar cinci fotbaliști au mai reușit asta

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 09:37

Thaer Bawab (34 de ani), atacantul Concordiei Chiajna, a bifat în meciul de aseară pierdut cu Gaz Metan, scor 0-2, partida cu numărul 200 în Liga 1.

Vârful iordanian a intrat astfel în topul jucătorilor străini care au prins cel puțin 200 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc.

Lider în topul străinilor care au jucat în Liga 1 este japonezul Takayuki Seto, care a evoluat în 263 de meciuri.

40 de goluria marcat Bawab în cele 200 de meciuri jucate în Liga 1

Topul străinilor cu meciuri în Liga 1:

1. Takayuki Seto 263 de meciuri
2. Junior Morais 243
3. Mario Camora 237
4. Filipe Teixeira 205
5. Ricardo Cadu 202
6. Thaer Bawab 200

FIȘA LUI BAWAB ÎN LIGA 1

fisa bawab

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV „Lăsați câinii pe stemă!” » 5 dinamoviști reacționează la rebranduire: ce spun Mircea Rednic, Marius Niculae sau Cornel Dinu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  27 Aprilie 2019, 10:00

Un fost dinamovist, care a jucat 13 meciuri pt Dinamo, si 93 pt gaz Metan.... sa nu cumva sa spuneti un fost "gazist" sau "mediesean"....ca deh, se pune ca a jucat la dinamo , nu si la Gaz Metan, cea mai mare parte a carieriei, cele mai multe meciuri... pai da, Gaz Metan, club mic, nu il punem la socoteala.., practic nici nu conteaza ...doar echipele din zona de sud si zona Bucurestiului... bine ma, faceti-va voi o liga numai a voastra , cu FCSB, Din, Rap, Clinceni, Chiajna, voluntari si toate comunele din jurul capitalei.. apoi aveti voi liga voastra!! Lasa ca noi restul jucam in alta liga cu echipe din toata tara... debia e mai bine....VINE U CLUJ, PETROLUL, BRASOVUL...CARE NU POT PROMIVA DIN CAUZA COMUNELOR de langa Bucuresti!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează