FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Tibor Moldovan, poveste incredibilă din hotelul echipei: „Am luat ușa la picioare și a ieșit unul să mă certe: «Da’ ce te interesează, mă, pe tine?!». Apoi am aflat cine era”

Tibor Moldovan, ajuns acum la 40 de ani
Tibor Moldovan, ajuns acum la 40 de ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 17:56 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 19:05

Într-un interviu exclusiv pentru GSP, Tibor Moldovan, ajuns acum la 40 de ani, a povestit o întâmplare haioasă de la începutul său ca fotbalist. 

  • Cariera lui Tibor Moldovan a debutat în 2002, la Apulum Alba Iulia, a continuat la Dinamo, Farul și Unirea Alba Iulia. S-a retras în 2013;

Fostul atacant considerat de Anghel Iordănescu un mare talent și-a amintit un episod petrecut imediat după primul său meci la Unirea Alba Iulia, un 4-3 de poveste cu FC Bihor de la 0-3 în minutul 70. 

A confirmat: MM - Rotaru 1-0! » Managerul de la FCSB a câștigat pariul lansat de finanțatorul Craiovei
FCSB
A confirmat: MM - Rotaru 1-0! » Managerul de la FCSB a câștigat pariul lansat de finanțatorul Craiovei

Tibor Moldovan: „M-a întrebat de ce fac gălăgie și i-am zis: «Da’ ce p*** mea te interesează, mă, pe tine?!»”

„Aveam 20 de ani. Am venit marți la echipă și m-au pus în cameră cu Ovidiu Maier (n.r. - unul dintre cei mai talentați, dar și mai capricioși jucători de la finalul anilor 90). Eram superbucuros. Eu eram rapidist, Ovidiu jucase la Rapid. 

Sâmbătă, am dat două goluri, iar după meci m-am întors euforic la hotel Parc și am găsit ușa camerei încuiată. Am început să bat, nimic. M-am gândit că Ovidiu e ocupat cu vreo distracție și am continuat să bat cu putere. Au ieșit doi colegi din camerele alăturate să mă ia la rost, dar i-am luat la înjurături serioase și au închis ușile.

Apoi a ieșit încă un bărbat din cameră, fața lui mi-era cunoscută. M-a întrebat de ce fac gălăgie și i-am zis: „Da’ ce p*** mea te interesează, mă, pe tine?!”. Și m-am dus și i-am dat un șut în ușă atât de tare încât i-am făcut o gaură în ușă. A doua zi mi-am dat seama că era Alexandru Pelici, secundul echipei. Băieții râdeau și ziceau că în sfârșit a venit la echipă unul care să-i ajute, un nebun”.

Unirea a promovat la finalul acelui sezon, iar întâmplarea petrecută acum 20 de ani îl definește cumva pe rebelul Tibor Moldovan, un atacant foarte talentat, dar cu o viață și o carieră zbuciumate.

La Bistrița am vrut să mă retrag, dar nea Jean nu m-a lăsat. “Hai că poți, ai doar 27 de ani!”. După ce m-am pocăit, nu am mai avut motivație, răutate. Pe teren și în vestiar ai nevoie de răutate. Dacă lași tot timpul de la tine… La Bistrița, la un antrenament, am avut un contact cu un coleg. Am ajuns un pic cu întârziere la minge, el a ajuns mai repede. Văzând că ridic și eu piciorul, el a dat în minge după care și-a lăsat intenționat talpa pe tibia mea. Am tăcut, n-am zis nimic. Altădată ieșea cu box pe gazon.
- Tibor Moldovan

Citește și: 

GALERIE FOTO Fost jucător la Arsenal și Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție. Acum, autoritățile au mai descoperit ceva

Detaliul neștiut din viața lui Sorin Cârțu: „Mi-am mai dat pantalonii jos și am arătat la lume... M-am dus în fața oglinzii și mi-am dat două palme: «Băi, ești fraier!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
boooog77
boooog77  •  11 Ianuarie 2023, 08:45

Eu aș fi folosit alt cuvânt în loc de "rebel" ... ***, needucat, ceva din gama asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo12
paolo12  •  09 Ianuarie 2023, 05:58

Mare caracter, merita făcut un articol despre cum a spart el usa...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close