FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - GAZ METAN MEDIAȘ 1-1

Timișorenii rămân cu un gust amar după egalul cu Gaz Metan și așteaptă punctele de la TAS: "Am avea alt moral"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 22:04

Cătălin Doman, marcatorul lui ACS Poli în partida cu Gaz Metan Mediaș (1-1), susține că echipa așteaptă să-și recupereze la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cele opt puncte cu care au fost sancționați de Comisia de Licențiere.

"E bine pentru moral că nu mai suntem codași, dar am pierdut două puncte importante azi, că am avut 1-0 și om în plus. Probabil victoria ar fi trebuit să fie la îndemâna noastră. Cu cele 8 puncte de la TAS am avea alt moral, dar vom lupta în continuare până la capăt oricum", a spus Doman la TV Dolce Sport.

De cealaltă parte, medieșenii sunt foarte aproape de îndeplinirea obiectivului de accedere în play-off, iar un rezultat pozitiv în meciul următor, cu CFR, ar putea fi decisiv în acest sens. 

"Din punct de vedere fotbalistic, am câștigat un punct. Dacă marca Munteanu aveam cele trei puncte. Obiectivul nostru este să trecem de 40 de puncte.

Este greu să-i înlocuim pe Axente și Llullaku, ei au înscris 25 din 33 de goluri pe care le-am marcat noi. Noi am făcut un sezon bun, important e să nu pierdem în următoarele meciuri.

Eu nu cred că a fost un meci dur, jucăm pe terenuri grele, ar trebui să fim mai atenți. Sunt acordate cartonașe foarte ușor", a declarat tehnicianul Cristi Pustai, după ce Gaz Metan a terminat meciul în zece oameni, în urma eliminării lui Rugasevici.

"Terenul a fost greu pentru ambele echipe, așa că nu ne plângem. Ne bucurăm că măcar nu era înghețat și am reușit să jucăm fotbal. Buziuc e un jucător nou care ne-a ajutat foarte mult. E adevărat că ne lipsesc foarte mult Axente și Llullaku, dar trebuie să mergem înainte fără ei" Eric de Oliveira

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
polistul68
polistul68  •  07 Februarie 2017, 15:00

Cind aud chestia asta ca 'aveam alt moral"....Doman a mai spus si aia cu "ei se fac ca ne platesc, noi ne facem ca jucam"....sa-i spuna cineva acestui "rasfatat" ca la ce arata in teren, cistiga mult prea multi bani...si chestia cu "moralul"...mergi la job si-ti faci treaba indiferent de "moral"...trebuie sa dai tot ce ai mai bun, indiferent de moral...ok, sunt unele chestii de "nuanta', care sunt influentate de moral..dar sa-ti trmure pixurile in min 70....nu mai e chestie de moral...

becalidinamovit
becalidinamovit  •  07 Februarie 2017, 12:35
Postat de widoqq pe 07 Februarie 2017, 08:48

Pretene, aseazate la locul tau ca Becali ajunge acusica langa Iancu. Nu vreau fotbal cu echipele hotilor. Motivul? castiga campionate cu...valiza,nu cu fotbalul. Ai prins ideia?

VORBEAM DE STEAUA NU DE PERSOANA BECALI ..BECALI PT MINE E EXISTENT DOAR PRIN FAPTELE LUI PENALE SI MANIPULAREA CARE O FACE CU FIECARE APARAITIE ..ACUM ISI FACE POARTID ,ACUM E UNITAR CU PROTESTANTII ,VORBEAM D EBRANDUL STEAUA ,,TOTI SUNT CONSTIENTI CA BECALI DETINE STEUA SI E CONTINUATORUL DAR TOTI IL VOR PLECAT DE LA STEUA ..EI SACRIFICA TOT NUMAI SA-L INLATURE PE BECALI ..LUPTA CARE O DUC ,O DUC CEI CARE ISI VOR ECHIPA INAPOI O DUC NUMAI CU BECALI ,,DACA PLEACA ASTA ,IN SECUNDA 2 SE PREIA ECHIPA SI DEVINE STEUAA ..ASA NUMAI E STEAUA ..NU-L MAI IGHITE NIMENI ,DOAR VALAHU ..POATE E CHIAR EL ..

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Februarie 2017, 12:22

O mare nedumerire : Asa a jucat vineri seara, Poli a jucat luni seara. Ambele echipe joaca vineri dupamasa, deci o echipa are o saptamina de odihna iar cealalte are mai putin de cinci zile, tinind cont si de distantele diferite de parcurs pina la Cluj.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează