FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FCSB 0-1

Timișorenii se recunosc învinși după meciul cu FCSB: "Sunt mai experimentați! S-a văzut asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 23:15

Fundașul Gabriel Cânu și Alex Munteanu, care a fost eliminat, au vorbit după eșecul în fața celor de la FCSB, scor 0-1. Cei doi au subliniat faptul că echipa lor a jucat în 10 oameni o repriză, lucru care a contat foarte mult. 

"A fost un meci încrâncenat. Ambele echipe și-au dorit succesul. Ei au fost mai experimentați și asta s-a văzut pe tabelă, greu, dar s-a văzut. A fost greu că am jucat în 10, mai ales că am jucat împotriva Stelei. Rămâne de lucrat la ce nu s-a făcut bine.

Pretențiile sunt clare la Poli, vrem cât mai sus. Să câștigăm play-out-ul sau chiar mai mult. Se poate, dar să fim mult mai atenți. Avem o lună și puțin de când am terminat sezonul trecut și noi deja jucăm etapa a 2-a.

Steaua a avut vacanță o lună. Asta este! E clar că la un meci ca ăsta este presiune pe arbitru, dar nu cred că azi prestația sa a decis rezultatul", a zis Cânu la Look TV.

CE A ZIS ALEX MUNTEANU:

"Se pare că greșelile mele au contat. Am sperat să îi prindem pe contraatac. Dar nu ne-a ieșit. N-a fost ud terenul și cred că asta s-a văzut.

Recunosc că a fost o intrare urâtă și nu am vrut să se întâmple așa. Îmi pare rău, a fost un gest urât, am cerut scuze imediat.

Azi puteam scoate un rezultat bun, asta a fost. Antrenorul nu ne-a reproșat nimic, ne motivează în continuare", a zis Munteanu la Look.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sexilian
sexilian  •  22 Iulie 2017, 09:04

asa e TIMISORENII din teren recunosc ca au fost FURATI si cei din tribuna divulga numele HOTII,HOTIIIIII,HOTIIIIII,curios ca ziarul obedient nu cunoaste schimbarea de nume,sa curga berea.......

satyricon
satyricon  •  22 Iulie 2017, 07:16

Poate ne spun postacii rin-isti care au fost greselile de arbitraj. Ia zi hAlpine daca tot esti atat de vocal!

100002473541087
Danut Ognean  •  22 Iulie 2017, 00:33

da sunt mai expirentati fcsb-istii cu ajutorul arbitrilor gen chivulete ! rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fcsb

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close