FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Toni Conceicao demis de la CFR Cluj » Ilie Dumitrescu iese la atac: „Ce face Gigi Becali nu trebuie transformat în normalitate!”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 19:51

Toni Conceicao, 57 de ani, nu mai e, începând de azi, antrenor la CFR Cluj, fiind demis de finanțatorul Neluțu Varga din cauza rezultatelor dezastruoase din primele 3 etape din 2019, în care „feroviarii” au strâns doar trei puncte.

Cunoscut pentru influența pe care o exercită constant asupra băncii tehnice a CFR-ului, Neluțu Varga a fost criticat de Ilie Dumitrescu, 50 de ani, fostul mare jucător al Stelei: 

„Dacă i-a mers lui Gigi, nu trebuie să devină o normalitate. Gigi e unic, e un model, i-a mers, dar ce face el nu ar trebui transformat într-un exemplu în market”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

CFR a început sezonul cu Edward Iordănesc pe bancă, demis de Neluțu Varga după doar 3 meciuri. În locul acestuia a fost adus Toni Conceicao, care e demis deși CFR ocupă primul loc în clasamentul la zi al Ligii 1. 

Vezi și: Toni Conceicao a fost dat afară de CFR Cluj! Alin Minteuan asigură interimatul și ar putea sta pe bancă la următorul meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  19 Februarie 2019, 19:44

Ilie, cu declaratia de mai sus ai facut ... o tranzitie negativa fara sa te ... informezi ! Sa stii ca suficienta nu este arma unui individ care se vrea un analist consacrat si de notorietate. Mai reflecteaza, adauga, reseteaza-te.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  19 Februarie 2019, 16:12

Bai,dar ce a facut jiji asa de iesit din comun? Si ma rog,ce i-a iesit? S-a mentinut pe locul 2,dand cu bani in stanga si in dreapta,la arbitri,la adversari si la adversarii contracandidatelor? O fi ceva extraordinar? O fi pentru altii,dar pentru el,nu!

magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2019, 11:08

Oare cati bani primeste marele analist Iliuta de la Becali ca sa il perie asa ? Becali este un exemplu negativ pentru ca nu lasa antrenorii sa isi puna in practica ideile tactice si impune jucatori dupa bunul plac...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează