FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Toni Conceicao se pregătește să revină în Liga 1 » Totul se va decide după barajul dintre Hermannstadt și U Cluj

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2019 19:33

Hermannstadt și-a luat măsuri în cazul în care Vasile Miriuță pleacă la Kisvarda. Directorul executiv Iuliu Mureșan e gata să-l aducă pe vechiul său prieten portughez Toni Conceicao, alături de care a lucrat la CFR Cluj.

Returul barajului cu U Cluj a trecut cumva în plan secund la Sibiu, după victoria cu 2-0 din prima manșă. Atenția în oraș se îndreaptă tot mai mult asupra antrenorului Vasile Miriuță și a posibilului său înlocuitor. Degeaba au asigurat președintele Teodor Birț și directorul executiv Iuliu Mureșan că „Tati” n-are nicio ofertă din Ungaria, de la Kisvarda, și că ei îl vor pe bancă și sezonul viitor.

Potrivit publicației „Ora de Sibiu”, fostul tehnician al CFR-ului, Antonio Conceicao, e în zona de interes a Hermannstadtului: „Surse apropiate clubului au explicat că, foarte probabil, după returul barajului cu U Cluj, Miriuță o să anunțe că pleacă și va fi înlocuit cu Toni Conceicao”.

5 trofeea câștigat Conceicao la CFR Cluj: două titluri, două Cupe și o Supercupă

Tehnicianul portughez este foarte bun prieten cu Mureșan, sub conducerea căruia a lucrat în Gruia în trei perioade: 5 aprilie 2009 - 14 noiembrie 2009, 8 decembrie 2015 - 25 iunie 2016, precum și sezonul trecut, din 26 iulie 2018, când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu, până-n 19 februarie 2019, când CFR l-a readus pe bancă pe Dan Petrescu.
Mureșan i-ar fi convins deja pe cei din Consiliul de Administrație al sibienilor să îl aducă pe Conceicao! 

„Nu Miriuţă e important, important este ca echipa să rămână în Liga 1, să îmi ating obiectivul pentru care am venit aici şi vom vedea apoi. Ce am eu în cap la ora asta e meciul de miercuri”Vasile Miriuță, antrenor Hermannstadt

2 anide contract mai are Miriuță cu Hermannstadt, conform acordului intervenit în iarnă

Au anihilat asaltul clujean

Bogdan Lobonț le-a cerut fanilor clujeni să repete și în returul de azi atmosfera din meciul disputat pe teren propriu: „Îmi doresc ca ei să aducă «Cluj Arena» la Sibiu”. Numai că organizatorii și-au luat măsuri pentru ca Municipalul (4.000 de locuri) să nu fie luat cu asalt de oaspeți. Ei n-au vândut bilete online, ci doar la casele stadionului, iar luni au anunțat că s-au epuizat. Suporterilor alb-negri li s-a pus la dispoziție doar 5% din numărul total de bilete, adică 200. 

Vezi și:

U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2 // VIDEO A fost reținut ultrasul clujean care l-a lăsat inconștient pe jandarm la baraj: „Cercetat pentru tentativă de omor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tinn_2
tinn_2  •  11 Iunie 2019, 22:31
Postat de remarque pe 11 Iunie 2019, 20:55

Au anihilat asaltul clujean :P. Mai vorbim.

nu stiu ce asalt. ca ala asupra jandarmilor nu l-au anihilat

wba33
wba33  •  11 Iunie 2019, 21:01
Postat de remarque pe 11 Iunie 2019, 20:55

Au anihilat asaltul clujean :P. Mai vorbim.

Cu 25.000 suporteri in spate nu ati jucat nimi...la Sibiu va dam iarasi minim 2 goluri...ce sa mai vorbim ?!

remarque
remarque  •  11 Iunie 2019, 20:55

Au anihilat asaltul clujean :P. Mai vorbim.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează