FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - POLI IAȘI 1-0

Tony Da Silva a răbufnit după eșecul cu „U” Cluj: „Poli Iași nu este un club respectat” » Critici la adresa arbitrajului

Tony Da Silva
Tony Da Silva

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 22:22 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 22:22

Tony Da Silva, antrenorul Politehnicii Iași, a răbufnit la adresa arbitrajului, după eșecul suferit de echipa sa, scor 0-1, în fața Universității Cluj.

Da Silva le-a reproșat arbitrilor că nu au verificat cu VAR o fază din finalul partidei, în care moldovenii au solicitat să primească un penalty, motiv pentru care a ajuns la concluzia că echipa sa nu este respectată.

Tony Da Silva a reclamat că Poli Iași nu este respectată

Șontâc-șontâc spre titlu! FCSB l-a pierdut pe Coman și a irosit șansa de a fi campioană din această etapă
SEPSI OSK - FCSB
Șontâc-șontâc spre titlu! FCSB l-a pierdut pe Coman și a irosit șansa de a fi campioană din această etapă

„Dar eu spun că Poli Iași nu este un club respectat. Eu accept tot și nu o să vorbesc niciodată de arbitraj. La ultima fază, trebuia să o verifice cu VAR-ul, să liniștești pe toată lumea!

Mai avem trei meciuri, dar două sunt acasă și noi suntem puternici acasă. Nu fugim! Eu când am venit știam că este dificil, dar mie îmi place presiune. Eu le-am spus și băiteților să lase la mine presiunea”, a declarat Tony Da Silva, conform digisport.ro.

Tehnicianul și-a exprimat, de asemenea, nemulțumirea față de jocul propriilor elevi.

Nu mi-a plăcut jocul nostru! Cred că a fost un meci care a fost decis de micile detalii. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le analizăm pentru că unele lucruri nu le știam, pentru că nu am avut timp.

Am încercat să jucăm și mai ofensiv, cu trei fundași centrali, iar pe final am făcut și o schimbare, ca să jucăm mai direct, pentru că nu era timp. Cred ca era echitabil un meci egal, pentru că a fost foarte echlibrat.

Ei au jucători mai scumpi și buget mai mare, dar asta nu este o scuză. Eu îmi asum tot, nu fug. Mai sunt trei finale, dar am simțit că suntem puțin obosiți. Cum meciul trecut nu am fost cei mai buni, acum nu am fost cei mai proști. Ne dorim să salvăm acest club!

- Tony Da Silva, antrenor Poli Iași

„U” Cluj - Poli Iași 1-0, rezultat uriaș pentru Dinamo

„U” Cluj - Poli Iași, partidă din runda #6 a play-out-ului, s-a terminat cu victoria „șepcilor roșii”, scor 1-0.

Soarta celor trei puncte a fost decisă în minutul 53, când atacantul Daniel Popa a semnat singura reușită a partidei.

VAR, providențial în „U” Cluj - Poli Iași 1-0

VAR a validat golul lui Popa, anulat inițial pe motiv de ofsaid, după o consultare de două minute. Daniel Popa l-a învins pe Silviu Lung Junior cu o execuție plasată, la firul ierbii, din pasa decisivă livrată de Silaghi.

Arbitrajul video a mai avut o intervenție crucială, când a fost anulată eliminarea lui Samayoa (Poli Iași). Acesta fusese eliminat pentru fault din postura de ultim apărător, dar s-a constatat că a fost ofsaid înainte și „roșul” a fost anulat.

În urma acestui rezultat, „U” Cluj pune capăt unei serii de 4 meciuri fără victorie în play-out și adună 29 de puncte. Trupa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău urcă cel puțin provizoriu pe locul 8.

Poli Iași rămâne cu 21 de puncte pe locul 14, ultimul ce duce la barajul de menținere în Superliga României. Dinamo (poziția a 15-a) are 20 de puncte și FCU Craiova (locul 16) a strâns 19 puncte.

VIDEO Daniel Pancu l-a vizitat la spital pe Luca Mihai, fotbalistul de la Poli Iași accidentat grav în meciul cu Dinamo: „Am plâns, am râs împreună”

Citește și:

Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat
Farul - Rapid
Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat
Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1
RUNDA 6
Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează